Η Κίνα είναι πλέον η Νο1 σε iOS και Android συσκευές

by Stefanos Kofopoulos • On 22-03-2012 • AT 7:24 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Η Κίνα είναι πλέον η Νο1 σε iOS και Android συσκευές

Η Κίνα είναι πλέον η Νο1 δύναμη στις εφαρμογές κινητών και tablets με iOS και Android. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότερο Κινέζοι, σημαντικά περισσότεροι σε σύγκριση με τους Αμερικανούς, όχι μόνο αγοράζουν iPhones, iPads, iPod touch και Android κινητά και Android tablets αλλά τα γεμίζουν και με apps. Το γράφημα δείχνει την άνοδο της Κίνα στην οικονομία των apps και που βρίσκεται η Αμερική αυτή την στιγμή. Τα δεδομένα έρχονται από την εταιρεία Flurry που οι developers χρησιμοποιούν για να παρακολουθήσουν στατιστικά και άλλα στοιχεία της εφαρμογής με σκοπό την βελτίωση και των εντοπισμό λαθών.

Το άρθρο αναφέρει:

“In January 2011, the U.S. accounted for 28% of the world’s total iOS and Android device activations, while China accounted for 8%. In February, Flurry calculated that China surpassed the United States in monthly new iOS and Android device activations for the first time in history. China is now the world’s fastest growing smart device market. For March, we project that China will account for 24% of all iOS and Android device activations, while the U.S. will account for 21%. Again, please note that we project the several days of March to round out Q1 2012.”

Η κατάσταση είναι ενδεικτική για τι πρόκειται να ακολουθήσει μέχρι το τέλος του 2012. Για την ιστορία, η Κίνα έχει τον μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών κινητών τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον πλανήτη με 879 εκατομμύρια Κινέζων να χρησιμοποιούν κινητό και τουλάχιστον 15 εκατομμύρια από αυτούς να έχουν iPhone.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ρε συ, πως αδυνάτισες έτσι? Μισθός έμεινες!

  Πέρα από την πλάκα, πόσο πάει το μεροκάματο στην Κίνα?
  Μου κάνει εντύπωση ο λόγος 15/879 βλέπεις…

  • Δεν βλέπω τον λόγο έτσι είναι. Δες τα άρθρα για τα 879 εκατομμύρια χρήστες κινητών και τα 15 εκατομμύρια Κινέζων που έχουν αγοράσει και χρησιμοποιούν iPhone σε 2G γιατί δεν υποστηρίζεται το δίκτυο κινητής που έχουν σε επίπεδο 3G τεχνολογία.

   • Μπαρδόν?
    Αναφέρομαι στον λόγο ως πράξη Titana…
    15/879 = 0.017 ήτοι 1.7%

   • Πού εμφανίζεται ο λόγος αυτός, συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω

 2. Η οικονομική ελίτ πλέον πέρα από φθηνά εργατικά χέρια, βρίσκει και παρθένα απέραντη αγορά στην κίνα. Δεν έχουν πλέον καμιά ανάγκη την μεσαία τάξη σε ευρώπη αμερική. Όχι μόνο για να παράγει, αλλά πλέον ούτε για να καταναλώνει. Την έχουμε που***σει!

  • Δεν πρόκειται για απέραντη αγορά αλλά για την μεσαία τάξη της Κίνας που πλέον έχει σχηματοποιηθεί και μεγαλώνει αλλά δεν νομίζω ότι φτάσει σε κατανάλωση τα 310+ εκατομμύρια της Αμερικής και τα 500 εκατομμύρια της Ευρώπη ακόμα, χωρίς να βάλουμε Αυστραλία και Καναδά μέσα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons