Λογοκρισία στους Σκληρούς του Μαϊάμι

by Stefanos Kofopoulos • On 16-10-2006 • AT 1:16 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

miami vice the movie poster

Η ταινία Miami Vice δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια κλασσική hollywood action movie παραγωγή, με πολύ δράση, πολύ αίμα, λίγο σπέρμα κλπ.

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν αρέσει στην κινεζική κυβέρνηση που για άλλη μια φορά λογοκρίνει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα αφαιρέσει 20 λεπτά από τους Σκληρούς του Μαϊάμι όταν προβληθούν στην Κίνα στα τέλη Οκτώβρη.

Όπως πολύ σωστά σχολιάζει το themovieblog.com αν όντως η λογοκρισία ήθελε να κάνει σωστά την δουλειά της θα αφαιρούσε τις απίστευτα πολλές σκηνές προώθησης προϊόντων.

Είδα την ταινία και συμφωνώ ότι υπήρχαν κραυγαλαίες σκηνές και φιλεράκια με αποκλειστικό σκοπό την διαφήμιση. Ήταν way too much ακόμα και για αμερικανική παραγωγή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εγω πάλι που είδα την ταινία δεν μου έκανε εντύπωση η προβολή των γρήγορων αυτοκινήτων καθώς τα ακριβά αυτοκίνητα, ρούχα και ρολόγια ήταν πάντα χαρακτηριστικό της σειράς όταν είχε προτο- προβληθεί για όσους την έβλεπαν. Αυτό που θεωρώ μόδα πλέον είναι η παρουσία Κινέζου/Κινέζας στις Hollywood παραγωγές…

  Κατά τα άλλα η ταινία ήταν αυτό που περίμενα και θεωρώ ότι ο μαύρος ηθοποιός ήταν καλύτερος από τον Farrell σε όλα….;)

 2. Η κινέζα ηθοποιός, Li Gong, ήταν εντυπωσιακή αλλά υπό συνθήκες φωτισμού, γωνίας λήψης κλπ. Με λίγα λόγια έχω δει ομορφότερες κινέζες στην τηλεόραση.

  Όσο για τον μαύρο, Jamie Foxx, ε τι να πώ… αυτά είναι γούστα!

 3. H πιο όμορφη Κινέζα που θυμάμαι ήταν αυτή στο “Αναμνήσεις μιάς Γκεισσας”
  Οσο για τον Farrell, όχι ότι είναι κακός, μην τρελλαθούμε κιόλας, αλλά πολύ σταρ πια….

 4. Περίμενα να πεις πολύ macho guy…

 5. Oτι είναι macho είναι… Mα όλα να τα σφάζει και να τα μαχαιρώνει στην ταινία και συγχρόνως να βγάζει και γκόμενα και να την ερωτεύεται και να την προστατεύει.???? :)

 6. Αυτός είναι ο άντρας ο σωστός όπως άλλωστε και στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

 7. Xα Χα Χα!!! μόνο που δεν υπάρχει πια….

Top

Show Buttons
Hide Buttons