Κίνα: 700 εκ. smartphones και tablets με κυρίαρχο το iPhone

by Stefanos Kofopoulos • On 13-03-2014 • AT 12:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Κίνα: 700 εκ. smartphones και tablets με κυρίαρχο το iPhone

Η Κινεζική αγορά smartphones και tablets μεγαλώνει με απίστευτους ρυθμούς. Το 2013 έκλεισε με 700 εκατομμύρια smartphones και tablets και αρκετές εκπλήξεις.

ΔΕΣ: iPhone 5S εναντίον iPhone 5C, νικητής η Apple

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την εταιρεία Umeng το 2013 ήταν μια απίστευτη χρονιά για την ανάπτυξη των smartphones και tablets στην Κίνα. Το πρώτο τρίμηνο του 2013 ξεκίνησε με 380 εκατομμύρια smartphones και tablets και το τέλος του χρόνου το νούμερο έφτασε τα 700 εκατομμύρια smartphones και tablets.

Από τα 700 εκατομμύρια smartphones και tablets το 27% είναι smartphones της high-end κατηγορίας, δηλαδή τα ακριβά μοντέλα κάθε εταιρείας, με την Apple να έχει μερίδιο 80% σε αυτό το ποσοστό. Η αγορά του Android συνεχίζει να παραμένει κατακερματισμένη με την Samsung να κυριαρχεί με ποσοστό 24% στο Android.

ΝΕΟ: Samsung Galaxy S5, επίσημα αδιάβροχο

Περισσότερα από τα μισά apps στα δημοφιλέστερα 100 apps, για την ακρίβεια το 55%, έχουν links σε Κινεζικά social media sites ενώ κάθε κατηγορία σε όλα τα app stores έχει διπλασιάσει τους χρήστες της. Λογικό όταν σε ένα μόνο χρόνο έχουν διπλασιαστεί τα smartphones και tablets στην Κίνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons