Ο CFO της Apple δίνει στοιχεία για το iPhone (;)

by Stefanos Kofopoulos • On 31-07-2006 • AT 11:38 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

iPhone mockup

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τις φήμες περί iPhone, το υποτιθέμενο νέο iPod κινητό τηλέφωνο ή το νέο κινητό τηλέφωνο με iPod δυνατότητες και στυλ. Σήμερα ο Peter Oppenheimer, CFO της Apple, άφησε υπονοούμενα σχετικά με νέα προϊόντα που πρέπει να περιμένουμε από την Apple. Η δηλώσεις του ήταν μια καλή αφορμή για να ξεσπάσουν νέες φήμες αλλά το σημαντικό για μένα είναι το εξής:

Ο Peter Oppenheimer, δήλωσε ότι ”we do not think that the [cell] phones that are available today make the best music players. We think the iPod is. But over time, that is likely to change.”

Ήδη η Apple και οι άλλες εταιρείες γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα τα κινητά τηλέφωνα θα είναι εξοπλισμένα με μπόλικη μνήμη, η μπαταρία τους θα διαρκεί περισσότερο και θα μπορούν πλέον να αναπαράγουν μουσική με αξιοπρεπή πιστότητα.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τα νέα iPod ή το νέο iPhone όταν, και αν κυκλοφορήσει, αλλά και τα trends από τους άλλους κατασκευαστές music player όπως είναι η Creative.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικα, η δεξια συσκευη ειναι -ολα τα λεφτα. Τρομερο design με QWERTY Πληκρολογιο που μου αρεσει και ολα αυτα σε ενα IPod… WOW

  2. Είναι mockup.. αλλά ακόμα και αν ήταν αληθινό πως θα μπορούσες να γράψεις με τόσο μικρά πλήκτρα;

  3. esta es UNA PORQUERIA ESPERO NUNK LA SAKN ESTA DEL NAVETE MEJOR DEJENLO COMO ESTA ESTAN MEJOR LOS IPODS DE HAORA NO Q ESTAS PORQUERIAS VAVAVA LA BASURA

Top

Show Buttons
Hide Buttons