Ο χάρτης του κόσμου βάση ccTLDs

by Stefanos Kofopoulos • On 18-10-2007 • AT 9:37 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

cctld world map

Αν με ρωτήσετε πιο άρρωστο μυαλό κάθισε να σκεφτεί τον παγκόσμιο χάρτη βάση των ccTLDs θα σας απαντήσω ότι δεν ξέρω γιατί μπορεί να μην ήταν άρρωστο αλλά υποχρωμένο να το κάνει. Για να μην συνεχίσετε να αναρωτιέστε, ccTLD σημαίνει country code top-level domain ή πιο απλά .gr .us .tv και άλλα πολλά για τις 245 που έχουν το δικό τους top lever domain. Όπως ήταν φυσικό η Κίνα με το .cn και η Ινδία με το .in domain υπερέχουν λόγο πληθυσμού όπως και η Αμερική με την Βραζιλία με τα αντίστοιχα .us και .br top level domains.

Η Ελλάδα δεν είναι τόσο άσχημα όσο αρχικά φαντάστηκα. Βρίσκεται περίπου στην μέση αλλά για να την δείτε μάλλον αυτή η φωτογραφία σε μεγαλύτερη ανάλυση θα βοηθήσει.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

 • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιατί να σε ρωτήσουμε αγαπητέ Στέφανε, το πράγμα μιλάει από μόνο του
  Χαρακτηρίζεις άρρωστο κάποιον που έχει κάνει τόσο καλή δουλειά ?
  Αν δηλαδή δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει είναι άρρωστος ?
  Είναι ότι χρωστάς ακόμα τα 80 ευρώ για το όνομα όπως λες σε κάποιο άλλο blog ή έχεις γενική απαξίωση για το θέμα των ονομάτων ?
  Μιας και θέλεις περισσότερο περιεχόμενο στα Ελληνικά μάθε και συ να σέβεσαι επαγγελματικούς χώρους, μελέτες και σίγουρα την σωστή χρήση των λέξεων.
  Από την άλλη σέβομαι τη γνώμη σου μιας και είναι δικιά σου αυτό δεν με εμποδίζει βέβαια με τέτοια posts να με κάνεις να σε θεωρώ διαδικτυακή Λαμπίρη.

  • Τί ακριβώς εννοείς γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα, απολύτως τίποτα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons