Το HDR Canon 5D mark II video είναι καλύτερο από όσο νομίζεις

by Stefanos Kofopoulos • On 12-09-2010 • AT 8:22 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το HDR Canon 5D mark II video είναι καλύτερο από όσο νομίζεις

Είναι τόσο τρελό να συνδυάζεις HD video από δύο Canon 5D mark II σε μια HDR κινούμενη εικόνα που μοιράζεσαι με τον κόσμο. Ένα κλικ το EV προς τα πάνω, ένα κλικ το EV προς τα κάτω. Post processing και μερικές ώρες μετά το αποτέλεσμα μοιάζει σαν πλάνο από το Ghost in the shell ή μια πραγματικότητα περισσότερο πραγματική από αυτή που είναι ικανό να συλλάβει το ανθρώπινο. Τα παιδιά της Soviet Montage έκαναν τρομερή δουλειά και δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον του κινηματογράφου στα χέρια όσων έχουν ταλέντο και λίγα χρήματα για να παίζουν με το βίντεο, όχι μόνο με την φωτογραφία στο κινητό.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πώπω,που το θυμήθηκες το ghost in the shell? Όντως το βίντεο δείχνει σαν να έχει τραβηχτεί μπροστά από green screen ή σαν να έχει περάσει από κάποια ψηφιακή επεξεργασία. Το μέλλον των videos προβλέπεται λαμπρό…

  2. Η φωτεινότητα στον ουρανό αυξομειώνεται συνέχεια και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό… ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται.

  3. Επίδοξοι σκηνοθέτες….ενωθείτε! Όποιος έχει έναν Κιούμπρικ μέσα του καλα θα κάνει να προετοιμάζεται για μεγάλες δημιουργίες.. πλέον, θα έχει τα εργαλεία που του χρειάζονται!

  4. Ωραία ιδέα και υλοποίηση. Βέβαια στην προσπάθεια τους να δείξουν τη μεγάλη διαφορά στην πλατιά μάζα το παράκαναν λιγάκι με τη διαφορά έκθεσης. Ωστόσο η τεχνολογία φαίνεται υποσχόμενη, αν υπάρξει και βελτίωση με το θέμα του rolling shutter τότε οι κινηματογραφιστές θα έχουν ένα καλό εργαλείο στα χέρια τους.

Top

Show Buttons
Hide Buttons