Το Call of Duty σε έκδοση mobile game από τους δημιουργούς του Candy Crush

by Nikos Kaimakamis • On 07-04-2017 • AT 11:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Οι δημιουργοί ενός από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια στον mobile κόσμο αναλαμβάνει τη δημιουργία της mobile έκδοσης του Call of Duty. 

Η σουηδική εταιρεία King, η οποία έχει αναπτύξει το Candy Crush Saga, μία εξαιρετικά επιτυχημένη gaming σειρά τίτλων για smartphones και tablets, θα αναπτύξει το Call of Duty, το πολύ δημοφιλές παιχνίδι για τις φορητές συσκευές. Η Activision έχει εξαγοράσει την King, καταβάλλοντας το ποσό των 5,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2015 και τώρα η ίδια ανακοινώνει με πλήρη επισημότητα ότι θα αναπτύξει τη σειρά Call of Duty για τις mobile συσκευές.

Το παιχνίδι θα δημιουργηθεί εκ νέου για το interface των mobile συσκευών, με την οθόνη αφής, ενώ για αυτό το σκοπό αναμένεται να στελεχωθεί ένα ξεχωριστό studio από την εταιρεία. Ο σκοπός των δημιουργών του mobile Call of Duty είναι να προσφέρουν μία ωραία εμπειρία στον παίκτη, η οποία να μην έχει σε τίποτα να ζηλέψει από το gameplay και την ένταση του τίτλου για τις κονσόλες.

Ήδη η King έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να στελεχώσει το νέο της studio που θα αναλάβει την ανάπτυξη της mobile εκδοχής του Call of Duty. Οι φίλοι του Call of Duty, πάντως, θα έχουν πρώτα την ευκαιρία να δουν τον αγαπημένο τους τίτλο να επιστρέφει στις ρίζες του, στην έκδοσή του για τις κονσόλες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons