Η Vodafone θα αγοράσει την T-Mobile UK;

by Stefanos Kofopoulos • On 29-06-2009 • AT 4:28 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Vodafone T-Mobile UK logo

Αν η Vodafone τελικά αγοράσει ή καταλήξει σε κάποιο είδος συνεργασίας με την T-Mobile UK, ο τηλεπικοινωνιακός χάρτης της Ευρώπης πρόκειται να αλλάξει σημαντικά. Προς το παρόν οι Financial Times αναφέρουν το ενδεχόμενο εξαγοράς αλλά καμία πλευρά δεν επιβεβαιώνει τα νέα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τιμή της μετοχής της Vodafone και της T-Mobile πήραν τα πάνω τους. Αν η συμφωνία προχωρήσει ή μάλλον αν η συμφωνία δεν κολλήσει στο γραφείο του Ευρωπαίου νομοθέτη για θέματα ανταγωνισμού κλπ, θα δούμε την μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας το κόσμου (μεγαλύτερη σε revenue) να αποκτά πλήρη ή μερικό έλεγχο στα €3-4 δις αξίας της T-Mobile UK και φυσικά στους πελάτες, τα μοντέλα κινητών κλπ. Αναμονή για τις εξελίξεις..

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η T-Mobile είναι μια εταιρεία που την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Την χρησιμοποιούσα στην Τσεχία και θυμάμαι ότι γυρνώντας στην Ελλάδα, μπορούσα να στέλνω SMS χωρίς χρέωση Roaming και μιλάμε για το 90 … κάτι που για να έχεις Roaming έπρεπε να είχες και δικιά σου τράπεζα. (σχεδόν δηλαδή). Μάλλον για αυτό την ενισχύσαμε όλοι οι Έλληνες και τις χαρίστηκαν 70 εκατομμύρια Ευρώ , το πρόστιμο για τις υποκλοπές, θα το πληρώσουμε εμείς με τους νέους φόρους αλλά … θα έχουμε υπηρεσίες όχι αστεία.

    • Αν συμβεί κάτι τέτοιο και δεν πέσουν από πάνω οι νομοθέτες, ο τηλεπικοινωνιακός χάρτης της Ευρώπης θα αλλάζει δραματικά, ειδικά με την παρουσία της T-Mobile σε άλλες μικρότερες εταιρείες. Να δούμε..

  2. Η T-Mobile Αγγλιας ηταν συνεχεια πισω σε συσκευες. Ολες οι αλλες εταιριες επαιρναν τις αποκλειστικοτητες και η T-Mobile ακολουθουσε τελευταια και καταιδρωμενη. Οταν εβγαινε το Curve, αυτοι προωθουσαν ακομα το Pearl

Top

Show Buttons
Hide Buttons