Βύσμα Lightning και 3.5 mm στο iPhone 7 μαζί με διπλή SIM;

by Nikos Kaimakamis • On 21-06-2016 • AT 11:54 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone 7 concept 02 copy

Νέες πληροφορίες και φήμες για το iPhone 7, θέλουν την Apple να περιλαμβάνει τελικά τόσο ένα βύσμα Lightning όσο και ένα των 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά. 

Σύμφωνα με ιαπωνικές και αμερικανικές πηγές, η Apple θα συμπεριλάβει βύσμα 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά στο iPhone 7 και το iPhone 7 Plus. Παράλληλα, οι πληροφορίες θέλουν την Apple να δίνει στο iPhone 7 τη δυνατότητα να δεχτεί διπλή κάρτα SIM, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος εκτιμάται ότι θα φτάσει στα 256 GB.

Φήμες που έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης Computex στην Ταϊβάν, θέλουν το iPhone 7 να έχει έναν αντάπτορα από βύσμα 3.5 χιλιοστών σε Lightning, χωρίς -φυσικά- να μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι σε αυτή τη φάση.

Κατά τα άλλα και σύμφωνα με το GSM Arena, το iPhone 7 εξακολουθεί να θεωρείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο παραλλαγές, η μία εκ των οποίων θα έχει οθόνη διαγωνίου 4.7 ιντσών, ενώ η άλλη θα είναι εφοδιασμένη με οθόνη 5.5 ιντσών. Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες στο Διαδίκτυο για το επερχόμενο iPhone 7, οπότε είναι σίγουρο ότι θα αποκαλυφθούν περισσότερα αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το σίγουρο σε αυτή τη φάση είναι ότι η Apple θέλει να δημιουργήσει ένα περισσότερο ευέλικτο νέο smartphone προκειμένου να δει τις πωλήσεις του να αυξάνονται.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτό με την 2η SIM πραγματικά θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν το κάνουν.

Top

Show Buttons
Hide Buttons