Συμφωνία εξαγοράς της BroadSoft από τη Cisco

by George Polyzos • On 11-11-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Newsroom

Η Cisco και η BroadSoft ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία εξαγοράς της BroadSoft, Inc. από την Cisco, συνολικού καθαρού ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Βάσει της συμφωνίας, η Cisco θα πληρώσει 55 δολάρια ΗΠΑ μετρητά για κάθε μετοχή της BroadSoft, το οποίο αντιστοιχεί σε συνολικό καθαρό ύψος 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, θεωρώντας πλήρως απομειωμένες μετοχές και συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής χρέους. Η εξαγορά έχει εγκριθεί από τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών.

Ο συνδυασμός των λύσεων επικοινωνίας φωνής και contact center της BroadSoft, με το χαρτοφυλάκιο εξοπλισμού και υπηρεσιών της Cisco, θα επιτρέψει στη νέα εταιρεία να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους και να προσφέρει ένα πλήρες σύνολο δυνατοτήτων συνεργασίας.

Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων αναμένει πλήρεις λύσεις επικοινωνίας φωνής και contact center οι οποίες θα μπορούν να υλοποιηθούν στον χώρο της επιχείρησης ή στο cloud. Ο συνδυασμός των λύσεων επικοινωνίας φωνής και contact center της BroadSoft, με ανοικτές διεπαφές και βασισμένες σε πρότυπα, οι οποίες διατίθενται μέσω συνεργατών Παροχής Υπηρεσιών, με το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο εξοπλισμού και υπηρεσιών της Cisco, θα επιτρέψει στη νέα εταιρεία να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους και να προσφέρει ένα πλήρες σύνολο δυνατοτήτων συνεργασίας, το οποίο θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για μελλοντικούς τρόπους εργασίας.

Η εξαγορά της BroadSoft ενισχύει τη δέσμευση της Cisco για την Ενοποιημένη Επικοινωνία (Unified Communications) και της επιτρέπει να καλύψει εκατομμύρια παλαιών γραμμών TDM οι οποίες είναι υποψήφιες για μετάβαση σε τεχνολογία ΙΡ και λύσεις cloud τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το πρώτο ημερολογιακό τρίμηνο του 2018, εφόσον ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες και η κανονιστική αναθεώρηση. Έως τότε, η Cisco και η BroadSoft θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν ως χωριστές εταιρείες. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, οι εργαζόμενοι της BroadSoft θα ενσωματωθούν στην ομάδα Τεχνολογίας Ενοποιημένης Επικοινωνίας της Cisco.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons