Ο πρώτος Βραζιλιάνος αστροναύτης

by admin • On 31-03-2006 • AT 4:45 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

iss_international space station

Ο πρώτος Βραζιλιάνος αυστροναύτης θα βρεθεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) για αποστολή διάρκειας 11 ημερών. Φυσικά με την βοήθεια ενός Soyuz που θα εκτοξευθεί από το κοσμοδρόμιο Baikonur!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kαθόλου άσχημα! Aλλά πριν στείλουν αστροναύτη στο διάστημα, καλό δεν θα ήταν οι Βραζιλιάνοι να κορέσουν πρώτα την πείνα των παιδιών που δολοφονούνται στο δρόμο;

  2. Στόχαστρε, καμμία σχέση το ένα με το άλλο.
    Μην και νομίζεις πως με βραζιλιάνικα κεφάλαια θα πετάξει ο άνθρωπος ;

    Από τη NASA βγαίνουν όλοι…

  3. Το ίδιο μπορείς να πεις και για την Κίνα ή την Ρωσία, αλλά…

    [pestaola.gr TIM 3G comment – GPRS]

  4. Καλά ρε παιδιά τι προκαταλήψεις είναι αυτές για τους Βραζιλιάνους? Μιλάμε για μια χώρα με απίστευτη κουλτούρα και τεχνολογία.Αφήστε τα στερεότυπα για καρναβάλι και άλλα.H Petrobras είναι η καλύτερη εταιρία εξόρυξης πετρελαίου υποβρύχια,η Embraer είναι βραζιλιάνικη, η stern με τα κοσμήματα επίσης, πρωτοπόροι σε παραγωγή αιθανόλης, οι δε πόλεις τους απίστευτες.Πέρα από Ρίο,Sao Paulo,recife,belo horizonte,goias, porto alegre, 2 κορυφαίες σχολές αρχιτεκτονικής(δηλαδή κινήματα) που έχουν αναδείξει κορυφαίους αρχιτέκτονες κτλ.Όλες οι χώρες με διαστημικό πρόγραμμα έχουν παιδιά που πεινάνε.Έτσι όμως εξέλιξη δεν υπάρχει. Δυστυχώς πάντα θα υπάρχει πείνα.Γιατί οι ΗΠΑ δεν έχουν άστεγους?

Top

Show Buttons
Hide Buttons