Βράβευση της SoftOne από τη Συμμαχία για την Ψηφιακή Απασχολησιμότητα

by George Polyzos • On 02-10-2018 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Βραβείο για την προσφορά της στην πραγματοποίηση των προγραμμάτων Coding Bootcamps που οργανώνει η Συμμαχία για την Ψηφιακή Απασχολησιμότητα (Alliance For Digital Employability – AFDEmp) απέσπασε η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia.

Η SoftOne στηρίζοντας έμπρακτα τα προγράμματα αυτά τα δύο χρόνια, έχει πραγματοποιήσει προσλήψεις νέων προγραμματιστών που έχουν ολοκληρώσει τα ταχύρρυθμα και εντατικά εργαστήρια εκπαίδευσης στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών, συμβάλλοντας με τον δικό της τρόπο στην μείωση της ανεργίας.

Συνολικά, μέσα από τις δράσεις της πρωτοβουλίας, περισσότεροι από 200 άνεργοι πτυχιούχοι με διαφορετικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο, από μαθηματικούς και φυσικούς μέχρι θεολόγους και νοσηλευτές, έχουν επανειδικευτεί σε δεξιότητες πληροφορικής που εμφανίζουν μεγάλη ζήτηση. Εντυπωσιακό είναι ότι το 97% των ατόμων που ολοκληρώνουν τη συγκεκριμένη εκπαίδευση απασχολούνται και μάλιστα με ανταγωνιστικούς μισθούς.

Η εκδήλωση της Συμμαχίας για την Ψηφιακή Απασχολησιμότητα (Alliance For Digital Employability – AFDEmp) για την επέτειο των δύο ετών λειτουργίας των σχετικών προγραμμάτων, πραγματοποιήθηκε στο PeopleCert Innovation & Excellence Centre. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι των πιο σημαντικών και των πιο ελπιδοφόρων εταιριών στους τομείς της Πληροφορικής και Τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Η SoftOne Technologies, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 17.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η SoftOne κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο Cloud, με περισσότερες από 3.000 εγκαταστάσεις.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons