Ο Bob Ross ζωγραφίζει σε YouTube remix

by Stefanos Kofopoulos • On 26-07-2012 • AT 6:01 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Ο Bob Ross ζωγραφίζει σε YouTube remix

Ο Bob Ross είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για το ταλέντο στην ζωγραφική και την τηλεοπτική εκπομπή του. Ακόμα και μετά τον θάνατο του, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις στο The Joy of Painting εμπνέουν ακόμα και σήμερα την γενιά του internet ώστε να δημιουργήσει βίντεο. Το Bob Ross Remixed – Happy Little Clouds είναι ο σύγχρονος τρόπος για απόδοση φόρου τιμής στον Bob Ross. Ξέρετε για εκείνες τις στιγμές που ο καμβάς είναι σχεδόν άδειος και ξαφνικά ο Bob Ross λέει, τώρα θα φτιάξουμε μερικά “happy little trees” στην άκρη του ποταμού. Με το πινέλο λίγο έτσι και λίγο αλλιώς ο κενό καλυπτόταν όχι μόνο από μικρά δέντρα αλλά και μικρούς θάμνους και ξερά φύλλα και σπασμένους κορμούς. Όλα αυτά σε μερικά δευτερόλεπτα με το πινέλο του Bob Ross. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Προσέξτε τους στίχους.

Ο Bob Ross ζωγραφίζει

Για όσους παρακολουθούσαν την εκπομπή του Bob Ross που νομίζω τελευταία έπαιζε στην ET3, θα θυμούνται μερικές από τις χαρακτηριστικές φράσεις του.

Bob Ross Quotes

Maybe in our world there lives a happy little tree over there

We don’t know where it goes. We don’t really care

We don’t make mistakes, just happy little accidents

All you need to paint is a few tools, a little instruction, and a vision in your mind

I’d like to wish you happy painting, and God bless my friend

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. όποτε πετύχαινα κάποιο επεισόδιο του μπομπ ρος στην ΕΤ3 κατά τύχη το έβλεπα μέχρι τέλους, έκανε ωραία πράγματα. RIP Bob.

Top

Show Buttons
Hide Buttons