Ο Bob Muglia αποχωρεί από την Microsoft, ο Steve Ballmer τί κάνει;

by Stefanos Kofopoulos • On 18-01-2011 • AT 4:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Ο Bob Muglia αποχωρεί από την Microsoft, ο Steve Ballmer ξέρει τί κάνει;

Η Microsoft αλλάξει γρήγορα και σε σημαντικό βαθμό. Η πρόσφατη αποχώρηση του Ray Ozzie άφησε την εταιρεία χωρίς Chief Software Architect και έρχεται λίγο πριν από μια ακόμα απώλεια για την Microsoft. Το μυαλό πίσω από το κομμάτι Server and Tools Business της Microsoft, ο Bob Muglia, φεύγει από την εταιρεία μετά από καριέρα δεκαετιών. Για την ακρίβεια, ο Bob Muglia φαίνεται ότι μάλλον απολύθηκε ή φεύγει όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft, ανακοίνωσε την αποχώρηση με τον εξής τρόπο:

“Bob Muglia and I have been talking about the overall business and what is needed to accelerate our growth. In this context, I have decided that now is the time to put new leadership in place for STB. This is simply recognition that all businesses go through cycles and need new and different talent to manage through those cycles. Bob has been a phenomenal partner throughout this process, and he and his leadership team have the right strategy in place.”

Αν ο Ballmer αποφάσισε σωστά θα το δείξει η τιμή της μετοχής και η εξέλιξη του τμήματος Server and Tools Business της Microsoft. Είναι σίγουρο όμως ότι με τον Ray Ozzie και τον Bob Muglia εκτός Redmond η εταιρεία είναι σαν να πυροβολεί τα ίδια της τα πόδια και να το διασκεδάζει. Διώχνει τους ανθρώπους με το όραμα για το cloud computing και την επιτυχία των Windows server, δύο προϊόντα κλειδιά που έφεραν την Microsoft στο προσκήνιο των εξελίξεων και έδωσαν πνοή για το μέλλον. Mobile computing, cloud computing, Azure και servers θα αποτελέσουν σύντομα το κλειδί της επιτυχίας, οικονομικά και όχι μόνο, για το μέλλον της Microsoft.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons