Ο Bob Mansfield ξαφνικά “απομακρύνεται” από την Apple

by Stefanos Kofopoulos • On 29-07-2013 • AT 3:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Ο Bob Mansfield ξαφνικά απομακρύνεται από την Apple

Ξαφνική η “απομάκρυνση” του Bob Mansfield από την ομάδα των στελεχών της Apple που επιβλέπουν το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας. Το προφίλ του Bob Mansfield απομακρύνθηκε από το site της Apple ξαφνικά.

ΔΙΑΒΑΣΕ: Η Apple κατοχυρώνει το όνομα iWatch σε όλο τον κόσμο

Ενώ ο Bob Mansfield δεν αποτελεί πλέον μέρος του executive team στην Apple συνεχίζει να εργάζεται για την εταιρεία και να δίνει αναφορά στον Tim Cook. Η Apple επιβεβαίωσε την μετακίνηση και ξαφνική αλλαγή του Bob Mansfield χωρίς όμως να εξηγήσει γιατί.

Πριν από ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2012 ο Bob Mansfield αποφάσισε να αφήσει την Apple. Λίγους μήνες μετά ο Tim Cook ανακοίνωσε την επιστροφή του Mansfield μαζί με ένα νέο ρόλο και τμήμα: Senior Vice President, Technologies. Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Bob Mansfield είναι ένας από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την κατασκευή του iWatch, το υποτιθέμενου ρολογιού που σχεδιάζει η Apple.

Ο Bob Mansfield ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή του MacBook Air αλλά και του νέου All-In-One iMac. Η νέα του θέση στην Apple περιείχε πάλι hardware και τα σχέδια της Apple για νέους επεξεργαστές και chip. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο τι έχει συμβεί και πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons