Η επόμενη BMW M5 θα προκαλέσει στην πίστα..

by dkalo • On 12-05-2011 • AT 9:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Αυτοκίνητα

Η επόμενη BMW M5 προκαλεί στην πίστα..

Ότι η BMW ετοιμάζει την επόμενη γενιά της M5 είναι κοινό μυστικό. Πριν ένα περίπου μήνα, στην έκθεση της Shangai, η Βαυαρική εταιρία παρουσίασε το concept πάνω στο οποίο θα βασιστεί το επόμενο κορυφαίο sedan της. Αν και δεν έγιναν γνωστές ακριβείς τεχνικές λεπτομέρειες, έχει διαρρεύσει ότι ο Twin Turbo V8 κινητήρας θα αποδίδει περισσότερα από 580 άλογα. Οι Γερμανοί μηχανικοί φαίνεται ότι γυρνούν την πλάτη τους στους ατμοσφαιρικούς κινητήρες και ακολουθούν το ρεύμα της εποχής που επιτάσσει turbo, πολλά κιλά ροπής και χαμηλή μέση κατανάλωση.

Η τελική μορφή του αυτοκινήτου και το εσωτερικό του αναμένεται να παρουσιαστουν επίσημα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στο σαλόνι της Φρανκφούρτης. Η εξωτερική εμφάνιση όμως, μικρή σημασία έχει όταν αναφερόμαστε σε ένα από τα κορυφαία driver’s cars. Ακόμα και τώρα, στην εποχή του turbo, πιστεύω ότι οι άνθρωποι της BMW θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της M5.

Οι δοκιμές του αυτοκίνητου σε πίστες έχουν ήδη ξεκινήσει. Συγκεκριμένα στην Γαλλία και στην πίστα “Autodrome de Miramas” οι οδηγοί της BMW βλέπουν πώς αντιδρά το αυτοκίνητο σε δύσκολες και extreme καταστάσεις όπου η πρόσφυση είναι μειωμένη ή οι ταχύτητες ξεπερνούν τα 300 χιλιόμετρα την ώρα. Βλέποντας το HD video στα 1080p που ακολουθεί, θα μπορέσετε να πάρετε μία πρώτη ιδέα τι μας περιμένει από την νέα BMW M5, των 2 turbo, των 8 κυλίνδρων και των 580 ίππων..

Η επόμενη BMW M5 προκαλεί στην πίστα..

Η επόμενη BMW M5 προκαλεί στην πίστα..

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons