Περισσότερες πωλήσεις το Blu-ray (ίσως όχι)

by Stefanos Kofopoulos • On 23-04-2007 • AT 3:35 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Blu-ray Disc logo

Τα νούμερα για τις πωλήσεις των Blu-Ray ταινιών φαίνεται να είναι καλά και σύμφωνα με αυτό το άρθρο πίσω από την αυξημένη κίνηση κρύβονται οι πωλήσεις του Sony PlayStation 3 που λόγω καταβολής η μαμά του αποφάσισε να το εξοπλίσει με Blu-Ray drive. Όλα αυτά καλά αλλά εχθές μάθαμε ότι οι πωλήσεις της κονσόλας δεν πάνε και τόσο καλά στην Αμερική με το Xbox 360 που βρίσκεται στο αντίπαλο στρατόπεδο του HD DVD να πουλάει σημαντικά περισσότερες παιχνιδομηχανές.

Δεν ξέρω που βρίσκεται η αλήθεια, κάπου στην μέση ίσως, αλλά το μάθημε της ημέρας είναι ότι όταν διαβάζουμε κάτι online καλό θα είναι να ρίχνουμε 1 – 2 ματιές και σε άλλα άρθρα. Καλές οι στατιστικές και οι μέσοι όροι αλλά στα χέρια του μαρκετίστα που κυνηγάει το bonus και θέλει να δημιουργήσει buzz, η μπάλα κάπου χάνεται.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντως λόγω του laptop που απέκτησα πρόσφατα (ένα Toshiba Qosmio) και διαθέτει HD-DVD drive, είδα οτι βρίσκεις πολύ πιο εύκολα HD-DVD δισκάκια (πχ μεσω e-shop.gr) ενώ Blue-Ray δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα, άσε που τα HD-DVD κοστίζουν 11 ΕΥΡΩ προς το παρών για τα 15GByte – ενώ τα BlueRay γύρω στα 25 ΕΥΡΩ..

  2. @moschos: Τί μοντέλο έχεις; Δεν ήξερα ότι τα δισκάκια έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Top

Show Buttons
Hide Buttons