Η Blackmagic Design ανακοίνωσε το νέο Ultimatte 12

by George Polyzos • On 21-10-2017 • AT 9:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της IBC τη διαθεσιμότητα του Ultimatte 12, ενός νέου realtime hardware compositing επεξεργαστή.

Το νέο Ultimatte 12 είναι ένας εξελιγμένος real time compositing επεξεργαστής σχεδιασμένος για την επόμενη γενιά των broadcast graphics. Το Ultimatte 12 διαθέτει εντελώς νέους αλγόριθμους και color science, απίστευτο edge handling, μεγαλύτερο διαχωρισμό χρωμάτων, καταπληκτική πιστότητα χρώματος και ευρύτερο περιορισμό διαρροών από ποτέ.

Ο προηγμένος σχεδιασμός 12G-SDI δίνει στους χρήστες την ευελιξία να εργάζονται σε HD σήμερα και να μεταβούν σε Ultra HD όταν είναι έτοιμοι καθώς τους παρέχει sub pixel processing για εκπληκτική ποιότητα εικόνας και υφές τόσο σε HD όσο και σε Ultra HD. Επιπλέον, είναι συμβατό με σχεδόν όλους τους εξοπλισμούς SD, HD και Ultra HD, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με τις κάμερες που ήδη έχουν.

Ultimatte Smart Remote 4

Το Ultimatte 12 ελέγχεται μέσω του Ultimatte Smart Remote 4, το οποίο είναι ένα τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής που συνδέεται μέσω Ethernet. Με την δυνατότητα αλυσιδωτής σύνδεσης μέχρι και οκτώ μονάδων Ultimatte 12 με το ίδιο Smart Remote, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την προσθήκη ενός video router ή hub. Το Smart Remote 4 διαθέτει πλήκτρα για την εναλλαγή και τον έλεγχο οποιουδήποτε συνδεδεμένου Ultimatte 12. Υπάρχουν επίσης κουμπιά για γρήγορη φόρτωση και αποθήκευση προεπιλογών, μαζί με οθόνη αφής που παρέχει πλήρη έλεγχο σε κάθε παράμετρο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τις δικές τους προσαρμοσμένες λύσεις ελέγχου, επειδή το Ultimatte 12 χρησιμοποιεί ένα απλό, open text, πρωτόκολλο.

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons