Το BlackBerry Z10 λέει αντίο στην Ιαπωνία

by Stefanos Kofopoulos • On 08-02-2013 • AT 7:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το BlackBerry Z10 λέει αντίο στην Ιαπωνία

Τέλος εποχής για το BlackBerry και φυσικά το BlackBerry Z10 από την Ιαπωνία. Η εταιρεία αποφάσισε ότι προς το παρόν τα BlackBerry δεν έχουν λόγο να πωλούνται εκεί. Η απόφαση έχει ληφθεί, με άλλα λόγια δεν πρόκειται για φήμες για την επιτυχία ή μη του BlackBerry Z10.

Η εταιρεία που μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστή με το όνομα RIM, αναγνωρίζει ότι η Ιαπωνία δεν είναι σημαντική αγορά και για αυτό δεν σκοπεύει να πουλήσει ούτε ένα BlackBerry 10 smartphone εκεί. Η υποστήριξη των υφιστάμενων πελατών θα συνεχίσει αλλά όλοι ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Το επίσημο σχόλιο αναφέρει: “We are in the process of launching BlackBerry 10 globally in key markets, and we are seeing positive demand for the BlackBerry Z10 in countries where it has already launched. Japan is not a major market for BlackBerry, and we have no plans to launch BlackBerry 10 devices there at this time. However, we will continue to support BlackBerry customers in Japan”.

ΔΕΙΤΕ: Την επίσημη παρουσίαση του BlackBerry Z10 smartphone

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι αν το BlackBerry Z10 θα φτάσει και σε άλλες, όχι τόσο δυνατές αγορές ή απλά θα πωλείται μόνο σε χώρες που η BlackBerry έχει παραδοσιακή ισχυρή παρουσία. Οι πωλήσεις σε Καναδά φαίνεται να πηγαίνουν καλά αλλά το BlackBerry 10 θα καθυστερήσει τρομερά να φτάσει την Αμερική ενώ πλέον δεν θα πωλείται στην Ιαπωνία.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons