Ο CEO του Blackberry πιστεύει ότι τα tablets θα εξαφανιστούν

by Stefanos Kofopoulos • On 30-04-2013 • AT 8:37 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Ο CEO του Blackberry πιστεύει ότι τα tablets θα εξαφανιστούν

Ο Thorsten Heins, CEO του Blackberry, βλέπει κενό στο μέλλον των tablets. Μετά την αποτυχία του PlayBook tablet το 2011 η νέα διοίκηση θεωρεί ότι τα tablets δεν έχουν θέση στα χέρια των χρηστών 5 χρόνια από τώρα.

Η δήλωση του Thorsten Heins ήταν ξεκάθαρη. Σε πέντε χρόνια δεν θα υπάρχει λόγος για τους χρήστες να έχουν tablets. Αυτό γιατί τα tablets δεν αποτελούν καλό business model, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο. Γιατί ο CEO του Blackberry επιλέγει να μιλήσει εναντίον των tablets όταν τα δεδομένα δείχνουν ακριβώς το αντίθετο, είναι ένα καλό ερώτημα.

Το Blackberry κατέγραψε ζημιές της τάξης των $485 εκατομμυρίων δολαρίων από το σκονισμένο στοκ των PlayBook που δεν κατάφερε να πουλήσει. Με τις πωλήσεις των PC να μειώνονται δραματικά και τα tablets να αντικαθιστούν σε λειτουργίες και δυνατότητες τα laptops, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον κόσμο χωρίς tablets.

Αν σε 5 χρόνια η ζωή θα χωριζόταν ανάμεσα στην οθόνη του smartphone και αυτή του PC/tablet τότε η Microsoft, το Google, η Samsung δεν θα έμπαιναν στον κόπο να φτιάξουν προϊόντα για να χτυπήσουν το iPad.

Σε μία ακόμα πρόβλεψη, ο Thorsten Heins, CEO του Blackberry, βλέπει την εταιρεία του να είναι ο απόλυτος ηγέτης στην αγορά του mobile computing. Προς το παρόν το Blackberry Q10 με hardware QWERTY πληκτρολόγιο κυκλοφορεί στην Αγγλία για όσους ζουν μέσα στο inbox και θέλουν να γράφουν email με πλαστικά κουμπιά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ιδιοφυΐα ο τύπος. Επειδή αυτοί πήγαν άπατοι, τα τάμπλετ δεν θα έχουν θέση στα χέρια των χρηστών σε πέντε χρόνια από τώρα.

  2. Πόσο πληρώνεται ο τύπος είπαμε, για να λέει τέτοιες αρλούμπες;

  3. Μάλλον κάτι τέτοιο θα εννοούσε ο Thorsten!!!

    http://casetop.ca/

    http://www.youtube.com/watch?v=sVFrD9_5fZ8&feature=player_embedded

Top

Show Buttons
Hide Buttons