Ο Biz Stone αποσύρεται από το Twitter, τα πουλάκια τιτιβίζουν ακόμα

by Stefanos Kofopoulos • On 29-06-2011 • AT 10:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Ο Biz Stone αποσύρεται από το Twitter, τα πουλάκια τιτιβίζουν ακόμα

Μετά την αποχώρηση του Ev Williams σειρά έχει ο Biz Stone. Ο δεύτερος από τους τρεις συνιδρυτές της εταιρείας αποσύρεται για να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό, πιο Obvious. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο @biz θα είναι μέρος της εταιρείας αλλά όχι ιδιαίτερα ενεργό ή τουλάχιστον μέχρι να ξέρει τι ακριβώς κάνει και με ποιον μέσα στο Twitter. Αυτός και ο @ev θα ασχοληθούν με την Obvious, την εταιρεία που δημιουργήθηκε πριν χρόνια για να υποστηρίξει το τότε πειραματικό Twitter για να καταλήξει σε αυτό που όλοι γνωρίζουμε σήμερα. Ο μόνος από τους δημιουργούς του Twitter που παραμένει στην εταιρεία είναι ο Jack Dorsey, αν και αυτός μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Twitter και το Square.

Οι αλλαγές στα πρόσωπα του Twitter μόνο σε κίνδυνο δεν θέτουν το μέλλον της εταιρείας που πλέον έχει την αμέριστη υποστήριξη της Apple μέσα από το iOS 5 και δεκάδες εκατομμύρια tweets καθημερινά. Ίσως οι VC να πιέζουν, ίσως ο Biz Stone και ο Evan Williams να βαρέθηκαν, ίσως η Obvious να δημιουργήσει κάτι μεγαλύτερο από το Twitter, ίσως να συμβαίνουν όλα αυτά μαζί. Οι επόμενοι μήνες θα είναι όχι μόνο κρίσιμοι αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντες με τα πρώτα στατιστικά χρήσης του Twitter μέσα από το iOS και τα πρώτα δείγματα γραφής της Obvious με πραγματικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Για τα τελευταία νέα στον χώρο της τεχνολογίας και του internet ακολουθείτε το @pestaola ενώ για πιο προσωπικά το @titanas.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons