Βίντεο για παιδιά στο YouTube

by Nikos Kaimakamis • On 07-10-2014 • AT 12:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

youtube-for-kids

Η Google φέρεται πρόθυμη να κάνει πιο φιλικό προς τα παιδιά το περιεχόμενο που προβάλλεται στο μεγαλύτερο δίκτυο προβολής βίντεο στον πλανήτη, το YouTube. 

Μετά τη δημοσίευση αγγελίας για πρόσληψη ενός επικεφαλής του τμήματος οικογενειακής ψυχαγωγίας και εκμάθησης στο YouTube Originals, είναι μάλλον σαφές ότι η Google επιδιώκει να προωθήσει την δημιουργία ειδικού περιεχομένου για παιδιά μέσα στο YouTube. Είναι ήδη γνωστό, όπως το θέτει και τo ReCode, ότι υπάρχει η θέληση εκ μέρους του κολοσσού του Internet, στο να δημιουργηθεί αυθεντικό υλικό για το YouTube.

Το οικογενειακό περιεχόμενο και τα παιδικά Shows τα πηγαίνουν πολύ καλά σε δίκτυα όπως το Netflix, ενώ και στο YouTube βίντεο που απευθύνονται σε παιδιά, δείχνουν πως έχουν απήχηση σε views. Δεν θα πρέπει να μας φαίνεται περίεργο, λοιπόν, που το YouTube επενδύει περισσότερο σε τέτοιου είδους προγράμματα.

Πάντως, στην αγγελία εργασίας του YouTube, δεν γίνεται κάποια στόχευση για το τι ακριβώς περιεχόμενο θα δημιουργεί το τμήμα, με τα είδη του παιδικού περιεχομένου να ποικίλουν από ταινίες δράσης, επιστημονικής φαντασίας και και πολλών άλλων, απευθυνόμενο σε εκατομμύρια θεατές σε παγκόσμιο επίπεδο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons