Το Bing κερδίζει μερίδιο αγοράς, λέει η comScore

by Stefanos Kofopoulos • On 18-06-2009 • AT 8:28 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

comScore bing stats

Online παρουσία σχεδόν δύο εβδομάδων, Microsoft τεχνολογία και προσπάθεια, καλές κριτικές από τον τύπο και ελάχιστα προβλήματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια σύντομη περιγραφή για το Bing, την μετενσάρκωση του Live Search σε αυτό που το Redmond ονομάζει “decision engine”. Όμορφο, λιτό και με τα πλήρη χαρακτηριστικά να είναι διαθέσιμα μόνο στην Αμερική (δεξιά πάνω – όνομα χώρας – αλλάξτε σε United States), το Bing έχει κερδίσει τον τύπο και τις προτιμήσεις των χρηστών σύμφωνα με την comScore που καταγράφει αύξηση στα ποσοστά από εβδομάδα σε εβδομάδα. Λέγεται, όχι επίσημα, ότι ακόμα και το Google έχει μπει στην διαδικασία να ανταγωνιστεί το Bing προβάλλοντας δυνατότητες του Google Search όπως η ενημέρωση για τον καιρό. Κάποιοι αναφέρουν ότι έχει συγκροτηθεί και μια νέα ομάδα με top μηχανικούς υπό την εποπτεία του Sergey Brin.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου αρέσει πολύ… απλά να, αυτό που με ενδιαφέρει είναι τα αποτελέσματα περισσότερο. Αν γίνει κάτι καλύτερο ευχαρίστως να το προτιμήσω… :)

  2. Εκεί που έχω φάει κανένα χρόνο για να σταθεροποιηθώ στην πρώτη σελίδα του Google, για το βασικό μου site http://www.fuentedance.com , Στο Bing, με 15 σελίδες indexed, ενώ στο Google είναι πάνω από 300, δεν βρίσκομαι ούτε στις πρώτες 10 σελίδες. Περιττό να σας πω ότι δεν θέλω ούτε να το ακούω.

  3. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.

Top

Show Buttons
Hide Buttons