Ο Bill Gates λέει ψέματα ή το Yahoo! πεθαίνει;

by Stefanos Kofopoulos • On 07-05-2008 • AT 6:49 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

bill gates class talking

Όσο ο Bill Gates είναι “Microsoft Chairman” η γνώμη του θα έχει ειδική βαρύτητα και ο λόγος του ιδιαίτερη σημασία για το μέλλον της εταιρείας. Στο Τόκυο δήλωσε ότι το Redmond έχει πλέον συγκεντρωθεί στους στρατηγικούς του στόχους και δεν σκέφτεται καμία επιπλέον συμμαχία μετά την απομάκρυνση από το παιχνίδι των διαπραγματεύσεων για την εξαγορά του Yahoo!

Οι φήμες θέλουν μυστικές συναντήσεις στο Sunnyvale και κάποιους από το Yahoo! να προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με την Microsoft και την έναρξη νέου γύρου διαπραγματεύσεων, την ίδια ώρα που ο Jerry Yang φαίνεται ο άνθρωπος που θέλει να καταστρέψει την εταιρεία.

Μπορεί βέβαια όλα αυτά να είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που καλύπτει την αδυναμία της Microsoft να παραδεχτεί ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στο κομμάτι του internet την ίδια ώρα που το Yahoo! βάζει την ουρά στα σκέλια και ταπεινομένο αναζητά σωτηρία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. “Όσο ο Bill Gates είναι “Microsoft Chairman” η γνώμη του θα έχει ειδική βαρύτητα και ο λόγος του ιδιαίτερη σημασία για το μέλλον της εταιρείας.”

  δηλαδή μετά που θα αποχωρήσει θα τον έχουν χεσμένο; α ρε αναλυτή…

 2. Analitis Online, ίσως ότι δεν θα έχει αυτή την θέση για να λαμβάνει αποφάσεις σου λέει κάτι;

 3. εγώ πάλι νόμιζα οτι η y! έκλεισε την πόρτα στην microsoft πανυγηρικά.

  τουλάχιστον αυτή η εντύπωση επικρατεί στις mac κοινότητες ανα τον κόσμο.

  Απο την άλλη, προσωπικό καλό σε καμία περίπτωση δε βλέπει κανείς. Αντιθέτως, σαν premium user του yahoo mail εδώ και ένα χρόνο, τους τελευταίους 3-4 μήνες έχω προβλήματα με τους σέρβερ επικοινωνίας (χρειάζεται συνεχή authentication), που συνεπάγεται στην επιστροφή του παλιού καλού free y! mail, με τις σπαστικές διαφημίσεις του.

  τι να πεις..
  καλή μέρα και καλή εβδομάδα!

  :-)

 4. Χρήστος, από αυτά που διαβάζω είναι πολλοί οι επενδυτές που ήθελαν να γίνει η εξαγορά για να βγάλουν μπόλικα χρήματα. Φαίνεται όμως ότι το broad του Yahoo! έκανε ό,τι μπορούσε για να μην πωληθούν.

Top

Show Buttons
Hide Buttons