Ο Bill Gates βλέπει το μέλλον στα Windows 8 και το Surface

by dtonias • On 04-07-2012 • AT 11:26 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing

Ο Bill Gates βλέπει το μέλλον στα Windows 8 και το Surface

Αν και έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση της Microsoft, ο Bill Gates μίλησε, σε πρόσφατη συνέντευξη στον Charlie Rose, για τα Windows 8 και την ενέργεια της Microsoft να κατασκευάσει το Surface, το πρώτο tablet/pc της εταιρείας. Ο Gates πιστεύει ότι είναι σωστή η κίνηση της Microsoft να κατασκευάσει το δικό της tablet καθώς επίσης ότι τα Windows 8 θα βάλουν τέλος στα παραδοσιακά pc έτσι όπως τα έχουμε συνηθίσει. Η διαθεσιμότητα συσκευών τόσο από τρίτους κατασκευαστές όσο και από την ίδια την εταιρεία μπορεί να αποδώσει το καλύτερο αποτέλεσμα στους χρήστες συνδυάζοντας και τις δύο πλευρές.

You can get everything you like about a tablet, everything you like a PC, all in one device. That should change the way people look at things.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη, συνδυάζοντας τα θετικά σημεία ενός tablet και ενός PC σε μία συσκευή όπως το Surface, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει ο κόσμος την τεχνολογία. Τέλος, ανέφερε ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει πίσω στη Microsoft σύντομα, αφού έχει αφοσιωθεί πλέον σε τομείς της εκπαίδευσης, φαρμακευτικής και ενέργειας.

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προτού δω τα Windows 8 από κοντά είχα μια φανταστική αίσθηση για την εμφάνισή τους που επιτέλους έγινε καλαίσθητη στα πρότυπα των Windows phone, πολύ προχωρημένη οπτικά. Αρκεσαν 5 λεπτά πραγματικής πλοήγησης για να αλλάξω γνώμη κάθετα. Στην πραγματικότητα τα Windows 8 είναι ένα Skin και πολύ εύκολα μεταβαίνει κανείς στο παλιομοδίτικο περιβάλλον των Windows 7. Αυτή η αναποφασιστικότητα στο Interface ανάμεσα στην παλιά αισθητική των Windows 7 και 8 δημιουργεί έναν αφόρητο αχταρμά και μια αίσθηση προχειρότητας. Δεν θα το πρότεινα ως λειτουργικό μέχρι την επόμενη έκδοση ώστε όλο το interface να εμφανιστεί ενιαίο οπτικά. Τα windows βέβαια παραμένουν ένα λειτουργικό με απαράμιλλη συμβατότητα με σύνολο εφαρμογών ωστόσο το OSX, αν και κάπως ξεπερασμένο οπτικά με το glossy δυσδιάστατο interface, είναι πολύ ποιοτικότερο ως σύνολο.

    • Σωστή η παρατήρηση σου. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δημιουργούνται ανάμικτα συναισθήματα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει όλο αυτό. Από την άλλη, μόλις κατανοήσεις το σχέδιο της MS τα πράγματα αρχίζουν και βγάζουν νόημα και σίγουρα αλλάζει αρκετά η πρώτη, αρνητική ενδεχομένως, αντίδραση.

  2. Περίεργο γτ βγηκε συνεντευξη του Balmer σε γνωστό περιοδικό της Αμερικής κάνοντας λόγο για την αντιθεση του mister microsoft στις οθόνες αφής και για μια χαμένη δεκαετία κτλ κτλ

Top

Show Buttons
Hide Buttons