Ποδήλατο και μηχανικό doping για αθλητές επιπέδου

by Stefanos Kofopoulos • On 03-06-2010 • AT 1:43 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

bicycle doping

Θεωρία συνωμοσίας ή απλά ένα πολύ κακό hack για κάποιον που είχε χρόνο και χρήματα για να πειραματιστεί; Η ιστορία και οι ειδικοί θα αποδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει και αν ποδηλάτες όπως ο Cancellara όντως χρησιμοποιούν αυτό το μηχανικό doping στο ποδήλατο τους. Ηλεκτροκινητήρας μέσα στον κορμό του ποδηλάτου ώστε να μην γίνεται ορατός, ένα μικρό κουμπί για την ενεργοποίηση του και αυτό ήταν όλο. Επιπλέον ταχύτητα και δύναμη για τις δύσκολες ανηφόρες και κατασκευή τόσο απλή που σε κάνει να αναρωτιέσαι πως δεν το σκέφτηκε κάποιος άλλος πριν. Ίσως αυτού του είδους hacking / doping στα ποδήλατα να είναι η λύση για όσους θέλουν να κυκλοφορούν στην γεμάτη από ανηφόρες Αθήνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έ τους απαταιώνες.Έξυπνοι πάντως.Επίσης μπορεί σε αγώνες να μην είναι και τόσο “ωραίο” αλλά στην καθημερινότητα δεν θα με χάλαγε καθόλου να έχω ένα τέτοιο ποδήλατο.Και έτσι νομίζω πως θα έπειθε πολύ κόσμο να πάρει ποδήλατο-ακόμα και να αφήσει τα μηχανάκια(μην ξεχνάμε και την βενζίνη)

 2. Πολλά ηλεκτροκίνητα ποδήλατα βασίζονται στην ίδια τεχνική, δεν είναι κάτι καινούριο
  αλλά εδώ βλέπουμε την μινιμαλιστική εκδοχή του!
  Μιας και στα άλλα θέλουμε λίγο παραπάνω χώρο για τις μπαταρίες!

  Ωραίο hack πάντως, θα το δοκίμαζα στο ποδήλατο της γυναίκας μου, που μου παραπονιέται συνεχώς ότι απλά θέλει έναν ευχάριστο γύρο με το ποδήλατο
  και όχι την πίεση που της μεταδίδω εγώ όταν βγαίνουμε με τα ποδήλατα μαζί!

  • Δηλαδή υπάρχουν αντίστοιχοι ηλεκτροκινητήρες και στην Ελλάδα; Πόσο κοστίζουν;

Top

Show Buttons
Hide Buttons