Βιβλία AR στην Ελλάδα από το iwrite.gr

by Nikos Kaimakamis • On 31-03-2015 • AT 1:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

ntinos dino

Οι εκδόσεις iwrite.gr παρουσιάζουν το πρώτο βιβλίο Augmented Reality (AR) με τίτλο “Ο Ντίνος στα ίχνη των Δεινοσαύρων” με τις σελίδες να ζωντανεύουν μπροστά μας.

Οι πιο γνωστοί δεινόσαυροι ζωντανεύουν στο νέο παραμύθι που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από το iwrite.gr και ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να διαβάσει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον καθένα, μαζί με τις συναρπαστικές “ζωντανές” εικόνες τους. Η µάθηση γίνεται παιχνίδι χάρη σε αυτό το µοναδικό βιβλίο που µπορεί να “ζωντανέψει” στις οθόνες των φορητών συσκευών. Έτσι, τα παιδιά µαθαίνουν εύκολα, διασκεδάζοντας και παίζοντας.

Το συγκεκριµένο βιβλίο χρησιµοποιεί την τεχνολογία επαυξηµένης πραγµατικότητας, ή αλλιώς Augmented Reality για να “ζωντανέψει” το περιεχόµενό του πάνω στο βιβλίο. Για να δείτε τον κάθε δεινόσαυρο να “ζωντανεύει”, χρειάζεστε ένα smartphone ή ένα tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS. Το βιβλίο συνοδεύεται από μία δωρεάν εφαρµογή “Ο Ντίνος στα ίχνη δεινοσαύρων” που μπορεί να βρει κανείς είτε στο Google Play, είτε στο App Store της Apple.

Το επόμενο βήμα για τον αναγνώστη είναι να στρέψει την κάμερα της συσκευής του προς το βιβλίο σε οποιαδήποτε σελίδα υπάρχει ένα ειδικό συµβολο. Ο δεινόσαυρος της συγκεκριµένης σελίδας, τότε ξεκινά να κινείται πάνω στο βιβλίο, ενώ όταν σημαδεύει κανείς την κάμερα στο εξώφυλλο του βιβλίου από το iwrite.gr, μπορεί να βγει φωτογραφία µε έναν από τους 9 δεινόσαυρους που περιλαμβάνονται.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons