Φωτορεαλιστικό Chicago

by Stefanos Kofopoulos • On 17-12-2008 • AT 10:17 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Damen Chicago Scene

Όταν κάποιος αποκαλεί τον ευατό του digital photo-realist artist το ενδιαφέρον είναι δεδομένο, ειδικά όταν το τελικό αποτέλεσμα που αδικείται απίστευτα στην φωτογραφία που βλέπετε έχει διαστάσεις 40×120 inches (101×304 cm) στον πραγματικό κόσμο. Στον σκληρό δίσκο του καλλιτέχνη καταλαμβάνει 1.7 Gigabytes που αντιστοιχούν σχεδόν σε 11 μήνες δουλειάς, 15.000 layers και 500 alpha channels. Η φωτογραφία του Bert Monroy αναπαριστά (ή δείχνει;) κάποιο σταθμό του Chicago. Στο blog θα βρείτε zoom σε διάφορα σημεία του σκηνικού που μόνο το φυσικό μέγεθος μπορεί να αποκαλύψει και να δημιουργήσει το ταλέντο του Monroy.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι 3D render, δεν είναι super-high-resolution φωτογραφία, είναι ψηφιακή εικονογράφηση δημιουργημένη στο Photoshop! Μας τρέλανε. Θα ήθελα πάρα-πάρα πολύ να δω μία μεγάλη εκτύπωση από κοντά γιατί δε νομίζω να μπορεί να αποδοθεί/αναδεικτεί αυτή η εικόνα σε οθόνη.

    Μεγάλο μεράκι τα άτομα.

  2. file mou se diavazw toso kairo kai panta vriskw ta arthra sou endiaferonta kai epikaira! auto omws mono epikairo de to les paizei na to exw dei prwth fora otan douleua se phtoshop 7.

    den einai kako oti anaferesai se auto alla arghses ligo!
    parolauta kaneis tromerh douleia kai sunexise etsi!

Top

Show Buttons
Hide Buttons