Βελτιωμένο στα σημεία το Raspberry Pi 3 Model B+

by Nikos Kaimakamis • On 15-03-2018 • AT 11:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

To Raspberry Pi 3 Model B+ μόλις παρουσιάστηκε με καλύτερη επεξεργαστική μονάδα, δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης και γρήγορο Ethernet. 

To Raspberry Pi 3 Model B+ είναι ένα σαφώς βελτιωμένο μοντέλο σε σχέση με τον προκάτοχό του, το οποίο δίνει έμφαση στην ταχύτητα της ασύρματης δικτύωσης, ενώ στη θέση του επεξεργαστή υπάρχει μία τετραπύρηνη μονάδα Broadcom Arm Cortex A3, στα 64 bit, η οποία είναι χρονισμένη στα 1.4 GHz.

Σε σχέση με τις προηγούμενες υλοποιήσεις του Raspberry Pi, το ανανεωμένο μοντέλο προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση κατά 15%. Ταυτόχρονα, υπάρχει υποστήριξη για ασύρματη δικτύωση στα 2.4 και τα 5 GHz, ενώ μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με άλλες συσκευές μέσα από το πρωτόκολλο Bluetooth Low Energy και το πρότυπο 4.2.

Υπάρχουν διαθέσιμες διάφορες μορφές ενσύρματης συνδεσιμότητας, με διεπαφές USB 2.0, HDMI και Ethernet. Είναι προφανές ότι όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις των λιλιπούτειων υπολογιστών της οικογένειας Raspberry, έτσι και εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα εργαλείο του Internet of Things.

Όπως μας ενημερώνει το ZDNet, το Raspberry Pi 3 Model B+ είναι εκείνο το μοντέλο με την καλύτερη μέχρι στιγμής απόδοση στα benchmarking tests, πιστοποιώντας την καλύτερη λειτουργία του επεξεργαστή και των επιμέρους τεχνικών μερών της μητρικής πλακέτας του Raspberry. To επόμενο μοντέλο του Raspberry αναμένεται να έχει ακόμα καλύτερη απόδοση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons