Βελτιώστε το παιχνίδι σας με τη νέα AOC 4K gaming οθόνη

by George Polyzos • On 08-03-2019 • AT 2:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοίνωσε μία ολοκαίνουρια gaming οθόνη, την 28 ιντσών G2868PQU με ανάλυση Ultra HD / 4K (3840×2160 pixels).

Το στενό πλαίσιο της G2868PQU, οι κόκκινες και μαύρες πινελιές, καθώς και η γωνιώδης εργονομική βάση της ρυθμιζόμενου ύψους 130 χιλιοστών υπογραμμίζουν την κατασκευή που εστιάζει στο gaming. Αυτή η HDR οθόνη είναι εξοπλισμένη με ένα καινούριο 28 ιντσών TN panel, που καλύπτει το 102% των sRGB χρωμάτων και το 82% των χρωμάτων AdobeRGB. Έτσι, οι χρήστες δεν θα δουν απλώς 4 φορές περισσότερες λεπτομέρειες από μια οθόνη Full HD, αλλά θα βιώσουν ακόμα πιο ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακά γραφικά. Η εικόνα στην οθόνη G2868PQU είναι εξαιρετικά ευκρινής χάρη στην πυκνότητα των 157,35 ppi (pixel ανά ίντσα). Επιπρόσθετα, οι χρήστες των AMD GPUs μπορούν να επιτύχουν ένα παιχνίδι χωρίς τραύλισμα και σκίσιμο, με λιγότερη καθυστέρηση εισόδου και ρυθμό ανανέωσης μέχρι 60Hz χρησιμοποιώντας το AMD FreeSync.

Ρυθμιζόμενη στο περιβάλλον

Η AOC G2868PQU φαίνεται μινιμαλιστική, ωστόσο, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσαρμογών. Η κομψή βάση είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος 130 χιλ, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να τοποθετήσουν την οθόνη στις δικές τους ανάγκες. Τα ευήλια ή τα έντονα φωτισμένα περιβάλλοντα δεν αποτελούν πρόβλημα για την G2868PQU χάρη στην υψηλή φωτεινότητά των 300 nits. Όταν χρησιμοποιείται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού/νύχτας, η λειτουργία Low Blue Mode συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης των ματιών.

Βελτιωμένη gaming εστίαση

Ακριβώς όπως και στη σειρά AGON, η G2868PQU είναι επίσης εξοπλισμένη με τα ακόλουθα gaming χαρακτηριστικά στο μενού που βρίσκεται πάνω στην οθόνη:
• Με τη λειτουργία Game Color της AOC, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον κορεσμό των χρωμάτων, είτε αυξάνοντας τον κορεσμό όταν το περιεχόμενο της εικόνας είναι θαμπό είτε μειώνοντάς τον για καλύτερα γκρίζα επίπεδα.
• Με τη λειτουργία Shadow Control της AOC, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν επίπεδα σκίασης για να φωτίζουν τις σκοτεινές περιοχές και το αντίστροφο για να δουν καλύτερα τις λεπτομέρειες σε σκοτεινές ή πολύ φωτεινές / ξεπλυμένες περιοχές χωρίς να επηρεάζουν ολόκληρη την εικόνα.
• Με τα AOC Game Modes, τις ειδικές ρυθμίσεις για διαφορετικά είδη παιχνιδιών (FPS, Racing, RTS), και επιπλέον τρεις λειτουργίες προσαρμόσιμες από το χρήστη.
• Με τη λειτουργία AOC Dial Point, όπου οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν έναν δείκτη στόχευσης σε παιχνίδια FPS που δεν διαθέτουν ένα ήδη ενσωματωμένο crosshair, έτσι ώστε να μπορούν να στοχεύουν με ακρίβεια.

Η οθόνη G2868PQU της AOC θα είναι διαθέσιμη από το Μάρτιο 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 369 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons