Εισαγωγή στο σύννεφο και στο Windows Azure

by Stefanos Kofopoulos • On 24-03-2010 • AT 6:06 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

azure cloud computing is not a cloud in the sky

Σε αυτήν την παρουσίαση θα δείξουμε τι είναι το σύννεφο, πως λειτουργεί, πως υλοποιείτε και τι προσφέρει η Microsoft με το Windows Azure, την πλατφόρμα της για το σύννεφο. Θα επικεντρωθούμε σε εισαγωγικά στοιχεία ενώ θα κάνουμε και μια γρήγορη αναφορά στο πως μπορείτε να ανεβάσετε την εφαρμογή σας στο σύννεφο

Αυτή ακριβώς είναι η περιγραφή για το 6o από μία σειρά Live Meetings, όπου η Μicrosoft παρουσιάζει συνοπτικά τις περισσότερες από τις δημοφιλείς νέες τεχνολογίες της, με την βοήθεια εξειδικευμένων και αναγνωρισμένων επαγγελματιών Most Valuable Professionals (MVPs). Το cloud computing και το cloud έγιναν σύννεφο στο οποίο θα γίνει εισαγωγή κιόλας γιατί διαφορετικά δεν μπορείς να μπεις, πρέπει να προετοιμαστείς πριν το εγκεφαλικό και την συνάντηση με τους πολυτιμότερους επαγγελματίες (ΠΕς) που θα κάνουν την εισαγωγή στο σύννεφο και την ενημέρωση αργότερα. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, το 2010 και το cloud computing είναι διαφορετικό από το 200 και τα σύννεφα στον ουρανό… ροζ ή άλλου χρώματος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χωρίς να θέλω να ακουστώ (πολύ) κακός…

    πως υλοποιείται

    • Δεν είναι δικό μου αυτό αλλά του press release που έστειλαν. Έχεις μάτι όμως που απορώ πως δεν έχει βγει ακόμα με το σύννεφο :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons