Αυτόνομη κυκλοφορία του αισθητήρα Kinect

by Nikos Kaimakamis • On 28-08-2014 • AT 1:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

kinect

H Microsoft προσφέρει το Xbox One χωρίς τον αισθητήρα Kinect και τώρα είναι έτοιμη να διαθέσει στην αγορά τον αισθητήρα μόνο του, αρχής γενομένης από τις 7 Οκτωβρίου, με ενδεικτική τιμή πώλησης στις ΗΠΑ τα 150 δολάρια. 

Μαζί με τον αισθητήρα θα είναι διαθέσιμο και το παιχνίδι Dance Central της Harmonix που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της 3D κάμερας. Η κίνηση της Microsoft να διαθέσει το Xbox One χωρίς το Kinect, εκτιμάται ότι ήταν μία απάντηση στις χαμηλές πωλήσεις του πακέτου, σε μια προσπάθεια να ρίξει την τελική τιμή έναντι του Playstation 4.

To Dance Central της τελευταίας γενιάς, είναι ένα παιχνίδι αξίας 10 δολαρίων, με 10 τραγούδια στο αρχικό πακέτο και δυνατότητα επί πληρωμής εμπλουτισμού της λίστας των διαθέσιμων τίτλων με νέα τραγούδια.

Με την κάμερα του Kinect μπορεί κανείς να παίξει παιχνίδια με ολόκληρο το σώμα να συμμετέχει σε αυτά, ενώ είναι εφικτό να δοθούν φωνητικές εντολές χειρισμού της συσκευής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο Kinect του Xbox 360 σύμφωνα με το Techcrunch, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο εμπορικά επιτυχημένα gadgets για gamers.

Το The Next Web σημειώνει ότι οι πωλήσεις του Xbox One χωρίς τον αισθητήρα διπλασιάστηκαν σύμφωνα με την Microsoft, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου 2014, όταν και έπεσε η τιμή λόγω της κυκλοφορίας του απλού πακέτου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons