Αυτόματη μεταφορά χρημάτων μέσα στο Google Wallet

by Nikos Kaimakamis • On 30-08-2016 • AT 10:56 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

google_wallet_walmart

To Google Wallet αλλάζει και προσφέρει πλέον στους συνδρομητές του τη δυνατότητα της αυτόματης μεταφοράς χρημάτων. 

Στο τελευταίο update της mobile εφαρμογής του Google Wallet θα προσφέρεται πλέον η δυνατότητα της απευθείας αποστολής χρημάτων που έρχονται στο Google Wallet στους τραπεζικούς λογαριασμούς ή άλλες καταθέσεις που μπορεί να έχει ο χρήστης. Μάλιστα, το πλεονέκτημα στη νέα εκδοχή της εφαρμογής θα είναι ότι η όλη διαδικασία θα μπορεί να γίνει αυτόματα, με μερικά tap, χωρίς κόπο για τον κάθε χρήστη της υπηρεσίας.

Το ανανεωμένο Google Wallet επιτρέπει την μεταφορά χρημάτων σε οποιονδήποτε με τη χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ήδη κατέχει. Η συναλλαγή απαιτεί 2 με 3 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί και να εμφανιστεί το ποσό στους λογαριασμούς του συνδρομητή του Google Wallet. Η μεταφορά σε μία χρεωστική κάρτα θα είναι πιο γρήγορη και δεν θα διαρκεί περισσότερο από μία εργάσιμη ημέρα.

Το Google Wallet είναι διαθέσιμο σε Android και iOS και το update που προσφέρει την αυτόματη μεταφορά χρημάτων σε κάρτες και τραπεζικούς λογαριασμούς, προσφέρει επίσης και διάφορες βελτιώσεις τόσο στον τομέα της αισθητικής του interface, όσο και στη λειτουργία της εφαρμογής. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να διευκολύνει πολύ όσους κάνουν online συναλλαγές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα είναι διαθέσημη και στην Ελλάδα ?

    • Καλημέρα, προς το παρόν, όχι…

Top

Show Buttons
Hide Buttons