Αυτοκαταστρεφόμενο smartphone BlackBerry-Boeing

by Nikos Kaimakamis • On 22-12-2014 • AT 1:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

boeing black

H BlackBerry είναι σε συνεργασία με την Boeing για τη δημιουργία ενός ασφαλούς smartphone, το οποίο θα μπορεί να αυτοκαταστραφεί. 

Μπορεί η τεχνολογία αυτή να μας θυμίζει τη σειρά Mission Impossible, αλλά δεν αποκλείεται να περάσει από τη σφαίρα της μυθοπλασίας σε εκείνη της πραγματικότητας, δεδομένου ότι η Boeing φέρεται να βρίσκεται σε συνεννόηση με την BlackBerry για αυτό τον σκοπό.

Η Boeing είχε αναπτύξει το Black Phone, ένα Android smartphone που προσέφερε πλήρη προστασία στον χρήστη του, μέσω της κρυπτογράφησης όλων των επικοινωνιών. H BlackBerry φέρεται να ασχολείται με το smartphone αυτό, ενώ ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, John Chen, ανακοίνωσε ότι η BlackBerry συνεργάζεται με την Boeing για τη δημιουργία μιας ασφαλούς υποδομής επικοινωνίας σε Android συσκευές, με την παράλληλη χρήση του BES 12, της τελευταίας έκδοσης του BlackBerry Enterprise Server, που θεωρείται ως ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Ο John Chen δεν έδωσε άλλες πληροφορίες αναφορικά με το τι ακριβώς περιλαμβάνει η συνεργασία αυτή.

Η Boeing προσφέρει ήδη το Black Phone σε επιλεγμένους καταναλωτές, ενώ δίνει τη δυνατότητα δύο καρτών SIM προκειμένου να μπορεί να λειτουργεί σε περισσότερα από ένα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βιομετρικούς αισθητήρες για ακόμα περισσότερη ασφάλεια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons