Αύριο η παρουσίαση του Nexus 9 tablet;

by Nikos Kaimakamis • On 15-10-2014 • AT 11:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-Nexus-9-Tablet-Color-Picture

Το Forbes, επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές, ισχυρίζεται ότι το νέο tablet με την τελευταία εκδοχή του Android είναι έτοιμο προς παρουσίαση συντομότερα από ό,τι πιστεύαμε. 

Συγκεκριμένα το Forbes ισχυρίζεται ότι το tablet με την οθόνη των 8,9 ιντσών και το λειτουργικό σύστημα Android L θα παρουσιαστεί επισήμως αύριο και θα είναι έτοιμο για την έναρξη της εμπορικής του πορείας τον Νοέμβριο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να το δούμε να κάνει το ντεμπούτο του δίπλα στο Nexus 6, το phablet με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Google και οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών.

Υπάρχει βέβαια, και η φήμη που λέει ότι θα έχουμε δύο διαφορετικές παρουσιάσεις και όχι μία κοινή για τις δύο πολυαναμενόμενες συσκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nexus 9 είναι κατασκευασμένο από την HTC και δεν αποκλείεται να το δούμε να είναι εξοπλισμένο με μπροστινά ηχεία Boomsound ή θήκες που διπλώνουν κατάλληλα ώστε το tablet να στέκεται. Το Slashgear υπενθυμίζει ότι οι φήμες θέλουν το Nexus 9 να είναι διαθέσιμο σε έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 16GB σε ενδεικτική τιμή 399 δολαρίων, ενώ θα υπάρχει και μία έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 32GB με ενδεικτική τιμή 499 δολαρίων.

Ο λόγος για την αυριανή παρουσίαση του Nexus 9, μπορεί να συνδεθεί και με την επικείμενη παρουσίαση των νέων iPad που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 16 Οκτωβρίου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons