Οι χρήστες smartphones στην Αμερική καταναλώνουν περισσότερα MB και πληρώνουν τα μισά

by Stefanos Kofopoulos • On 20-06-2011 • AT 12:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι χρήστες smartphones στην Αμερική καταναλώνουν περισσότερα MB και πληρώνουν τα μισά

Τρελό πάρτι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας βλέπουν τους χρήστες να καταναλώνουν 89% περισσότερα δεδομένα από το κινητό τους σε σύγκριση με ένα μήνα πριν. Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί το SMS δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία στους Αμερικανούς χρήστες smartphones. Η αύξηση φυσικά οφείλεται στην χρήση κινητών με Android, Windows Phone και φυσικά το iOS και καταναλωτές που δοκιμάσουν όλο και περισσότερες εφαρμογές στα κινητά τους.

Αν και με περισσότερα Megabyte στον λογαριασμό, οι Αμερικανοί πληρώνουν τα μισά στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αφού το κόστος μειώθηκε κατά 46% τους τελευταίους 12 μήνες. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η έρευνα της Nielsen μετά την ανάλυση 65.000 λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας.

Αυτή την στιγμή περίπου το 37% των Αμερικανών χρησιμοποιεί smartphones. Από αυτό το ποσοστό του πληθυσμού, ο μέσος όρος κίνηση δεδομένων από το κινητό αυξήθηκε στα 435MB από 230MB ένα χρόνο ενώ η τιμή του MB μειώθηκε στα 0.08 δολάρια / MB από τα 0.14 δολάρια. Είναι προφανές τι πρόκειται να συμβεί και πως θα απαντήσουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική. Όσο το iPhone, το Android και τα Windows Phone συνεχίζουν να πουλάνε και οι χρήστες να καταναλώνουν περισσότερα Megabyte, τόσο θα κερδίζουν.

Όλα αυτά μερικούς μήνες πριν το iCloud γίνει μέρος της καθημερινότητας των iOS χρηστών, πριν το Google Music βγει από beta, πριν την νέα έκδοση των Windows Phone Mango.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons