Η Automattic απορρίπτει προσφορά εξαγοράς $200 εκατομμυρίων

by Stefanos Kofopoulos • On 30-10-2007 • AT 2:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

automattic logo
automattic crew

Η Automattic, σύμφωνα με το TechCrunch, απέρριψε προσφορά $200 εκατομμυρίων για την εξαγορά της. Διαβάζοντας τα νέα, δεν ένιωσα ούτε στιγμή έκπληκτος γιατί από όσο μπορώ να γνωρίζω τον Matt ξέρω ότι σκέφτεται διαφορετικά από την κλασσική αντίληψη του στήνω – πουλάω το startup μου.

Φυσικά παίζει και το σενάριο που αναφέρει ο Arrington, που θέλει την εταιρεία να σκέφτεται την είσοδο στο χρηματιστήριο ή να περιμένει μία ακόμα μεγαλύτερη προσφορά. Ίσως η τελευταία πιθανότητα να είναι αυξημένη αφού πρόσφατα διάβασα, μετά την εξαγορά της Gravatar, ότι η Automattic αξίζει μεταξύ $150 – $300 εκατομμυρίων. Ο καιρός θα δείξει αν και IMHO ο Matt και τα παιδιά έχουν πολλά να προσφέρουν internet, μέσα από την Automattic. Το λένε άλλωστε και στο site τους:

Automattic Inc. is a startup from a handful of people passionate about making the web a better place. So far we’re best known for our work on WordPress and other projects but we have a lot of other interesting things in the pipeline as well. We are strong believers in Open Source and the vast majority of our work is available under licenses like the GPL. We work from places all around the world.

[Thanks Alexandros Pagidas]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons