Η Automattic αγόρασε την PollDaddy

by Stefanos Kofopoulos • On 15-10-2008 • AT 11:29 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

PollDaddy

Η Automattic ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά της PollDaddy, εταιρείας 2 Ιρλανδών που αποφάσισαν να αλλάξουν τον τρόπο που γίνονται τα polls online. Σε αυτό φυσικά βοήθησε και το ενδιαφέρον του Matt αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή την στιγμή 4.3 εκατομύρια στο WordPress.com μπορούν να χρησιμοποιήσουν polls και να ψηφίζουν για διάφορα θέματα. Οι κάτοχοι WordPress blogs θα εγκαταστήσουν το PollDaddy plugin. Φαντάζομαι ότι η προεκλογική περίοδος στην Αμερική θα βοηθήσει ιδιαίτερα την εξάπλωση των polls ενώ παράλληλα θα δώσει ακόμα ένα σημείο interaction του αναγνώστη με τα blogs. Για την ιστορία το PollDaddy παίζει ήδη σε MySpace, Ning, Blogger, Typepad, Hi5, Orkut, Piczo κλπ.

Αν θέλετε ολόκληρη την ιστορία της εξαγοράς με λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά Automattic Acquires PollDaddy, στο blog του Toni, CEO της Automattic και στο σχετικό post του Matt.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. It was about time :) Ειναι μια από τις πιό χρήσιμες και πιό συχνά χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες που έχω συναντήσει. Στόχος για εξαγορά δηλαδή.

Top

Show Buttons
Hide Buttons