Αυτό είναι το νέο Pixel που θα παρουσιάσει η Google στις 4 Οκτωβρίου

by George Polyzos • On 27-09-2016 • AT 12:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google-pixel-new-render-android-71-nougat-01

Φήμες είχαν ήδη διαρρεύσει ότι η Google πρόκειται να προχωρήσει, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση δύο νέων συσκευών στις αρχές του ερχόμενου μήνα.

Οι φήμες αυτές επιβεβαιώνονται πλέον και με νέο δημοσίευμα του VentureBeat στο οποίο μάλιστα έγιναν και τα αποκαλυπτήρια των press renders του ενός από τα δύο smartphones που πρόκειται να παρουσιαστούν, του Google Pixel (το άλλο θα είναι το Google Pixel XL).

Πρόκειται για τις συσκευές που μέχρι πρότινος ήταν γνωστές με τους κωδικούς Sailfish και Marlin, οι οποίες θα αντικαταστήσουν το brand Nexus ενώ κατασκευαστής τους θα είναι η HTC.

Το Google Pixel (Sailfish) θα είναι η μικρότερη από τις δύο συσκευές και σύμφωνα με τα όσα είχε διαρρεύσει από τον Ιούνιο η ιστοσελίδα Android Police θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, τετραπύρηνο και 64μπιτο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2GHz, μνήμη RAM μεγέθους 4GB, αποθηκευτικό χώρο 32GB, μπαταρία χωρητικότητας 2770 mAh, κύρια κάμερα ανάλυσης 12 Megapixel και εμπρόσθια 8 Megapixel.

Επιπλέον, η συσκευή θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη (όπως τα προγενέστερα Nexus 5X και Nexus 6P) ενώ στο κάτω μέρος του θα υπάρχει υποδοχή USB-C. Το Google Pixel XL (Marlin) θα διαθέτει παρεμφερή τεχνικά χαρακτηριστικά με τη διαφορά ότι θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών QHD και μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 3450mAh.

Οι δύο νέες συσκευές της Google εικάζεται ότι θα «τρέχουν» το λειτουργικό σύστημα Android 7.1, ενώ ενδέχεται να ενσωματώνουν και ανθεκτικότητα στο υγρό στοιχείο, σύμφωνα με το πρότυπο IP53.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons