Η Αστυνομία της Αυστραλίας αποθαρρύνει την χρήση Apple Maps

by Stefanos Kofopoulos • On 10-12-2012 • AT 11:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Η Αστυνομία της Αυστραλίας αποθαρρύνει την χρήση Apple Maps

Προβλημάτων συνέχεια για το Apple Maps στην άλλη άκρη του κόσμου. Η αστυνομία της Αυστραλία αποθαρρύνει τους κατόχους iPhone από την χρήση Apple Maps ώστε να αποφύγουν ατυχήματα και δυσάρεστες καταστάσεις. Η ανακοίνωση έρχεται μετά από σειρές διασώσεων τις τελευταίες εβδομάδες.

Έξι μοτοσικλετιστές χρειάστηκαν την βοήθεια της αστυνομίας γιατί κυριολεκτικά χάθηκαν και κινδύνεψε η ζωή τους. Χρησιμοποιώντας το Apple Maps στο iPhone, κάποιοι κατέληξαν να βρεθούν μέχρι και 70 χιλιόμετρα μακρυά από τον προορισμό τους. Δεδομένων των δύσκολων συνθηκών και των υψηλών θερμοκρασιών αυτή την περίοδο στην Αυστραλία, στην περιοχή Mildura και στην ευρύτερη περιοχή Victoria, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός με τις οδηγίες που λαμβάνει από το Apple Maps.

Πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και τι ακριβώς θα γίνει μένει να το δούμε. Αν βρεθείτε στην συγκεκριμένη περιοχή της Αυστραλίας να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Μέχρι να δούμε το iOS 6 διαθέσιμο ως αναβάθμιση τις επόμενες εβδομάδες δεν θα ξέρουμε αν τελικά το Apple Maps βελτιώθηκε ή όχι.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons