Ξεκίνησε το προεκλογικό spam

by Stefanos Kofopoulos • On 23-08-2007 • AT 3:00 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

august spammer 2007

Οι διάφοροι υποψήφιοι ξεκίνησαν ήδη τις προσπάθειες προώθησης της πολιτικής τους καριέρας με αποστολή spam. Πριν απο μερικές ημέρες έφτασε εφημερίδα “Ενημέρωση” με αριθμός φύλλου 54 και κωδικό 4744. Η συγκεκριμένη “μηνιαία πολιτική επιθεώρηση” βρίσκεται ήδη στο 11ο έτος ζωής αλλά φαίνεται πως κάποιο σκέφτηκαν ότι είναι καλό να λάβω το τεύχος Αυγούστου 2007 με την ευκαιρία των επερχόμενων εκλογών. Οι τύποι είναι τόσο γελοίοι που χρησιμοποιούν την προ τριετίας [αν θυμάμαι καλά] διεύθυνση κατοικίας, αλλά ο ταχυδρόμος της γειτονιάς κάνει τον κόπο να παραδώσει ό,τι βλέπει με το όνομα μου.

Το βάρος της προεκλογικά αποτυχημένης επικοινωνιακής προσπάθειας πέφτει στον Γρηγόρη Νιώτη που προέρχεται από στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ. Thumbs down για ΠΑΣΟΚ αυτή την φορά. Εν αναμονή νέων κινήσεων, θέλω πολύ να δω που θα φτάσουν φέτος οι προσπάθειες των spammers με ηλεκτρονικά και μη μέσα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. @adamo: Απίστευτο. Νομικά τί μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχουν παρόμοιες δίκες στο παρελθόν;

 2. Πάντως εμένα ήδη άρχισαν τα spam σχόλια από φυσικά πρόσωπα. Ψήφισε ΦιΣ ψήφισε ΛΑ.ΟΣ μέχρι τώρα. Περιμένω και άλλους.

 3. @karpidis: Το Akismet είναι αποτελεσματικό. Χαρακτήριζε τα ως spam αν όντως είναι και τελείωσες. Μαθαίνει γρήγορα.

 4. @Titanas:
  Νομικά τί μπορούμε να κάνουμε;

  Τίποτα. Τα πολιτικά μηνύματα εξαιρούνται στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Ίσως να μπορούσες να ισχυριστείς δόλο στην αποστολή, αλλά είναι τόσο τραβηγμένο που πρέπει να έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου για να το κυνηγήσεις από αυτή τη σκοπιά.

 5. Ας μη βγάζουμε γενικά συμπεράσματα από τις τακτικές καποιων ανιδεων κατα πάσα πιθανότητα υποψηφίων.

  Δεν θα τα βάλω με τη ΝΔ που ο Σπηλιωτόπουλος ή ο Νιώτης κάνει spam. Μάλλον πρέπει να τα βάλω με τα ζώα που υποσχέθηκαν στους πελάτες τους μερικά clicks…

  Όπως επίσης δε θα βγάλω και θέτικα γενικά συμπεράσματα επειδή π.χ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μια καλή σχέση με τα Νέα Μέσα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons