Το Audi A1 Allroad είναι στα σκαριά

by dkalo • On 01-07-2010 • AT 1:49 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Αυτοκίνητα

Audi A1 Cross Coupe

Ή τουλάχιστον αυτό λένε οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες. Προσωπικά, πιστεύω ότι έχουν μεγάλη δόση αλήθειας μιας και το Mini Cooper Countryman είναι ήδη προ των πυλών και η Audi δεν έχει λόγο να μην αντιπαραθέσει το αντίστοιχο A1 απέναντι του.

Το chassis που θα χρησιμοποιηθεί είναι αυτό που υπάρχει και στο VW Cross Polo ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι η μαμά Volkswagen ήδη δοκιμάζει τετρακίνητα mules του Cross Polo. Μέχρι το 2013, που αναμένεται η κυκλοφορία του Audi A1 Allroad, το πιθανότερο είναι ότι οι δοκιμές θα έχουν ολοκληρωθεί και το νέο αυτοκίνητο της Audi θα μεταφέρει την κίνηση και στους 4 τροχούς.

Βέβαια, για λόγους κόστους, δεν αποκλείεται να δούμε και μία αποκλειστικά μπροστοκίνητη έκδοση του A1 Allroad. Οι αλλαγές του Allroad συγκριτικά με το απλό A1 αναμένεται να είναι οι “τυπικές” όλων των εκδόσεων Allroad της εταιρίας από το Ingolstadt. Δηλαδή ψηλότερη ανάρτηση, μεγαλύτερα λάστιχα και ζάντες. Φυσικά, θα υπάρχουν και κάποιες αισθητικές διαφορές αλλά αυτές θα γίνονται γνωστές όσο θα πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση του Audi A1 Allroad, κάποια στιγμή το 2012.

Audi A1 Cross Coupe

Audi A1 Cross Coupe

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τι θηρίο είναι αυτό..!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons