Κίνηση στην Αττική Οδό

by Stefanos Kofopoulos • On 25-05-2007 • AT 7:31 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

attiki odos may 2007

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα κίνηση σε σήραγγα της Αττικής Οδού. Συνήθως δεν μετακινούμαι ώρες αιχμής και αν το κάνω χρησιμοποιώ πάντα το scooter. Έπρεπε να βρεθώ στην Νέα Μάκρη και η διαδρομή αναγκαστικά χρειαζόταν αυτοκίνητο. Δυστυχώς η επιστροφή είχε ό,τι θα μπορούσε να έχει μια σωστή ημέρα μποτιλιαρίσματος σε μια πόλη σαν την Αθήνα: κίνηση, φασαρία, μουντό καιρό, κουφόβραση και φυσικά καυσαέριο. Το μήκος της ουράς των αυτοκινήτων φαίνεται όπως και στο βάθος φαίνεται η έξοδος

Αναρωτήθηκα τι στο καλό μπορεί να συμβεί αν για κάποιο λόγο πιάσει φωτιά μέσα στην σήραγγα ή γίνει ατύχημα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουν ληφθεί μέτρα κατά την κατασκευή, ότι υπάρχουν παγκόσμια standards, ότι πρέπει να βρω την πλησιέστερη έξοδο κινδύνου κλπ αλλά αναρωτιέμαι αν οι πόρτες που κλείνουν τις εξόδους είναι ελεύθερες και όχι κλειστές από μπάζα λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων.

Σε κάθε περίπτωση ανάγκης μπορούμε να καλέσουμε το 1866 όλο το 24ωρο από το κινητό ή χρησιμοποιήσουμε τα ειδικά τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του αυτοκινητοδρόμου κάθε 2 χλμ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λιώσιμο στην Αθήνα ;)

  2. Καλά μου έχει τύχει άπειρες φορες..(Παρασκευή το αποφευγω, ποσο μάλλον σήμερα λογω 3ημερου)

  3. Μιας και δουλεύω στην Α.Ο θα σε καθησυχάσω λέγοντάς σου ότι μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα κάθε είδους ο δρόμος και οι σήραγγες περνάνε από κόσκινο. ;)

  4. @RooF: Ευτυχώς! Τουλάχιστον τα 2.70 ευρώ φαίνεται να πιάνουν τόπο.

  5. Να περναμε και οι εργαζομενοι κανενα φραγκο καλα θα ηταν…

Top

Show Buttons
Hide Buttons