ΑΤ&Τ, πούλησε 110.000 smartphones κάθε μέρα το προηγούμενο τρίμηνο

by Stefanos Kofopoulos • On 09-01-2013 • AT 3:37 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

ΑΤ&Τ, πουλούσε 110.000 smartphones κάθε μέρα το προηγούμενο τρίμηνο

Οι πωλήσεις της AT&T ξεπερνάνε κάθε φαντασία. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πούλησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια smartphones το τρίμηνο που μας πέρασε. 10 εκατομμύρια νέες συσκευές με σύνδεση στο internet, δυνατότητα για LTE 4G και πολύ web browsers έτοιμους για όλα.

Πρακτικά το ρεκόρ πωλήσεων της ΑΤ&Τ μεταφράζεται σε 110.000 νέα smartphones κάθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι Κυριακή. Δυστυχώς δεν έχει γίνει γνωστή η αναλογία πωλήσεων iPhone και Android αλλά αν βασιστούμε στα πιο πρόσφατα δεδομένα, από τα 10 εκατομμύρια smartphones τα 7.2 εκατομμύρια ήταν iPhone και τα 2.2 εκατομμύρια ήταν Android. Κάπου εκεί υπάρχουν και μερικά Windows Phone smartphones αλλά είναι ελάχιστα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Οι πωλήσεις της AT&T δεν επηρεάζουν μόνο τα οικονομικά της εταιρείας αλλά βοηθούν και την Apple να κερδίσει μερίδιο αγοράς. Σύμφωνα με τα τελευταία νούμερα η Apple κατέχει περισσότερο από το 50% της αγοράς smartphones στην Αμερική. Εταιρείες χωρίς το iPhone 5 φαίνεται να επηρεάζονται αρνητικά.

Ενδιαφέρον πάντως προκαλεί η απουσία αναφοράς στα Blackberry και την RIM. Η εταιρεία βρίσκεται εκτός πλάνου την ίδια στιγμή που τα Windows Phone έχουν καταλάβει την τρίτη θέση στις προτιμήσεις των Αμερικανών και το παιχνίδι παίζεται μεταξύ iPhone και Android. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πόσα iPhone 5 πουλήθηκαν από το σύνολο των 7.2 εκατομμυρίων iPhone της AT&T το προηγούμενο τρίμηνο. Υπομονή μερικές μέρες και θα μάθουμε, όταν η AT&T ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στην Αμερική υπερέχουν τα iphone αποκλειστικά και μόνο λόγω της τιμής τους που είναι 100 δολάρια με σύνδεση. Στην παγκόσμια αγορά υπερέχουν τα Android.

 2. Φίλε μου ΜΟΤ να συμφωνήσω εν μέρει.

  Δηλαδή λες ότι δεν υπάρχουν Android με $100 στην Αμερική;
  Π.χ. το S3 το δίνει η ATT refurbished $29.

  Lumia 920 είναι στα $100 και HTC 8X πάλι στα ίδια επίπεδα.

  Άρα όταν ο χρήστης έχει την επιλογή με $100 να πάρει ότι θέλει γιατί πουλάει το iPhone περισσότερο;
  Αυτό είναι το ερώτημα…

Top

Show Buttons
Hide Buttons