Το Μετρό πάει Αιγάλεω

by Stefanos Kofopoulos • On 24-05-2007 • AT 2:40 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

attiko metro

Έτοιμη να τεθεί σε λειτουργία είναι η νέα επέκταση του Μετρό από το Μοναστηράκι στο Αιγάλεω όπως δήλωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, ο οποίος πραγματοποίησε την τελική επιθεώρηση. Η γραμμή είναι μήκους 4,2 χιλιομέτρων από το Αιγάλεω ως το Σύνταγμα, θα διανύεται σε 7 λεπτά και περιλαμβάνει τρεις ενδιάμεσους σταθμούς, Κεραμικός – Ελαιώνας και Αιγάλεω. Ετοιμάζεται και το υπόγειο parking και η πλατεία της περιοχής αλλά αυτά θα γίνουν αργότερα.

Φαντάζομαι ότι από αύριο οι νέοι σταθμοί θα λειτουργούν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καιρος ηταν!!!Μπραβο τους!!!

  2. @πρεζα tv: Πραγματικά μπράβο τους, σε μη επίσημη προεκλογική περίοδο!

  3. Ναι το κατάφεραν να το τελειώσουν μόνο με 2 χρόνια καθυστέρηση…Που φτάσαμε ! Να λέμε καλά που κατάφεραν να το τελειώσουν στα μέσα του 2007 ενώ είχαν αρχικό προγραμματισμό κατά την ανάληψη του έργου 2005… Και ρήτρες δεν υπάρχουν για να μην τα πληρώσει ο ελληνικός λαός…Ήμαρτον.

  4. @karpidis: Ας μην γκρινιάζουμε συνεχώς. Είναι καλό το τελικό αποτέλεσμα.

  5. Όχι δεν είναι καλό. Η συγκεκριμένη εταιρεία που ανέλαβε την κατασκευή(χωρίς να μπορώ να υποστηρίξω σίγουρα την άποψη μου με στοιχεία) ήταν πιο φθηνή από την Ιαπωνική πρόταση που μιλούσε για κυκλική ανάπτυξη του ΜΕΤΡΟ. Δηλαδή για να πας Αγ.Αντώνιο από το Αιγάλεω δεν θα έπρεπε να φτάσεις σύνταγμα και μετά να πας Αιγάλεω αλλά θα υπήρχε κυκλική διαδρομή. Ο λόγος που δεν έγινε δεκτή η προσφορά ήταν το κόστος. Όμως τελικά βλέπω πως η εταιρεία που το ανέλαβε έχει βγει εκτός προγράμματος για να βγάλει τα λεφτά των προεκτάσεων πριν τις φτιάξει.
    Σκέψου τώρα κάποια εταιρεία που πουλά χώρο στο διαδίκτυο να σου υπόσχεται 2TB και να φτάνεις εσύ στο μισό μήνα το 1 και να σου λέει περίμενε να βγάλω από σένα κάποια λεφτά να αγοράσω και τα υπόλοιπα…

  6. @karpidis: Δεν διαφωνώ μαζί σου για το γεγονός ότι εταιρείες και πολιτικοί τρώνε λεφτά ή κάνουν τα στραβά μάτια.

    Αυτό που λέω είναι ότι το τιμημένο έργο έγινε και θα εξυπηρετήσει κόσμο, κάτι που είναι καλό και θα μείνει με κυβέρνηση μπλε, πράσινου ή κόκκινου χρώματος.

Top

Show Buttons
Hide Buttons