Επανεκκίνηση στο Ελ. Βενιζέλος

by admin • On 20-12-2005 • AT 4:14 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

athens international aiport blue screen of death

Φαίνεται πως κάποιος υπολογιστής στο Ελ. Βενιζέλος, χρειάζεται επανεκκίνηση. Το αστείο είναι ότι τα Windows κόλλησαν και εμφάνισαν το Blue Screen of Death (BSOD) ακριβώς δίπλα από το Business Centre και κάτω από την πινακίδα με την ένδειξη Wireless Internet Zone (WIZ).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ >>

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολυ ατυχες το σχόλιο σας. θα ηταν καλυτερο να ψαχνετε λιγο περισσοτερο το εκαστοτε θέμα που θέλετε να δημοσιοποιησετε. το WIZ (wireless internet zone) και το business center δεν έχουν καμία σχέση με το touch screen που βγήκε εκτός λειτουργίας. το γεγονός οτι είναι δίπλα στα υπόλοιπα δεν έχει καμία σχέση. το touch screen ειναι καθαρά θέμα IT&T. έχετε δει εσείς ποτε business center να σχολείται με τεχνικά θέματα υπολογιστών? Ας μη γινόμαστε ,λοιπον, Ελληνάρες που τα βλέπουν όλα στραβά και λάθος. Μην κρίνετε τοσο ευκολα μόνο και μόνο για να γεμίσετε μια ιστοσελιδα με “θέματα”…. ατυχές!

  2. Φίλε Κώστα αν πρόσεξες έγραψα “Το αστείο είναι ότι τα Windows ” ..το αστείο. Το σημαντικό είναι ότι το touch screen βρίσκεται σε χώρο που κυκλοφορούν άνθρωποι οι οποίοι δεν θα έπρεπε να βλέπουν μπλε οθόνες κολλημένων υπολογιστών. Εννοώ όλους όσους πρόκειται να κάνουν χρήση του Business Center ή της ασύρματης πρόσβασης.

    Έχω χρησιμοποιήσει το Business Center και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από της υπηρεσίες του αλλά όχι από την χρέωση – πράγμα που δεν έχει να κάνει με το service.

    Ο χαρακτηρισμός Ελληνάρας ήταν υπερβολικός και έχω την εντύπωση ότι μάλλον παρεξήγησες το άρθρο.

  3. Εντελώς φιλικά και καλοπροαίρετα, θέλει 2 Κ το επανεκκίνηση. :-)

  4. Νονός, fixed that. Thanks

Top

Show Buttons
Hide Buttons