Επιστρέφουν τα παρκόμετρα

by Stefanos Kofopoulos • On 28-08-2006 • AT 1:11 pm • 13 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Έχω χάσει τον λογαριασμό πλέον με τις αποφάσεις για την επιστροφή των παρκόμετρων στην Αθήνα. Είναι γελοίο κάθε 2 χρόνια κάποιος να αποφασίζει ότι η Αθήνα πρέπει να γεμίσει με παρκόμετρα επειδή αυτή είναι η μόνη λύση για να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό στο κέντρο.

Θα ήταν περισότερο τίμιο αν έλεγαν ότι έχουμε μια εταιριούλα που πρέπει να ζήσει από την εγκατάσταση και συντήρηση των παρκόμετρων της Αθήνας. Κλαψ κλαψ…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

13 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όπως τα βάλουν έτσι θα τα βγάλουν πάλι μετά απο λίγο καιρό, γιατι όλα είναι χυμαδιό, η κατάσταση δεν στρώνει ρε ηλίθιοι με τα παρκόμετρα…….αλλά με σωστές συγκοινωνίες και δωρεάν χώρους στάθμευσης. Με παρκόμετρα που σε αναγκάζουν να μετακινείς το αυτοκινητο σου μετά απο τις 4 ώρες για να ανακυκλώνονται οι θέσεις, το πρόβλημα παραμενει ίδιο.

 2. Πες τα ρε jivass με τον κάθε καημένο που δήθεν βρίσκει λύση στο να χρεώνει και όχι να προσφέρει… Γιατί αν θες να λύσεις το πρόβλημα του πάρκινγκ χτίζεις σαν δήμος 5 τεράστια πάρκινγκ δωρεάν (πολυόροφα ή πλεούμενα ή υπόγεια) και τελειώνεις. Αλλά πού… Εδώ και στην Εθνική Άμυνα που είναι το μετρό έχει γίνει ένα πάρκινγκ που χωράει 40 αυτοκίνητα…Αν είναι δυνατόν! Να μας χρεώνουν όμως ξέρουν… αλλά τι περιμένεις..η βλακεία στην εξουσία!

 3. Το parking στην Συγγρού δεν βολεύει;

 4. Αν πας για δουλειά στην Συγγρού βολεύει :)))

 5. Κι από τη Συγγρού πώς θα πάμε Ομόνοια? με τα πόδια? Ή με μετρό? Δηλαδή θα φύγω από Αγία Παρασκευή, θα φτάσω (όταν φτάσω) Συγγρού, θα παρκάρω και μετά θα πάρω μετρό? Όταν φτιάχνουμε μετρό, φροντίζουμε τις προσβάσεις προς αυτό. Άσε που έχει πείξει ο Χολαργός από αυτοκίνητα με τις ηλιθιότητές τους…. Και το άλλο. Μετρό χωρίς κλιματισμό στην Αθήνα? Γιατί ρε φίλε? Ένας δεν βρέθηκε να τους πει ότι θα κάνει της κόλασης εκεί μέσα? Δεν φτάνει που έχει ζέστη, φυσάει και καυτό αέρα από τις ράγες… Και η λύση είναι τα παρκόμετρα… Μπράβο αητοπούλια μου!

 6. Κλιματισμό έχει ρε Simos, αλλά μόνο σ’αυτα που πάνε αεροδρόμιο για μην μας πάθουν τίποτα οι τουρίστες, ενώ εμέις που πάμε καθε πρωί στο γραφείο να λιώνουμε σαν τα ζώα!!!

 7. Παίρνεις το μετρό για να πας Ομόνοια. Διαφορετικά χρησιμοποιείς μηχανάκι. Δυστυχώς, η κατάσταση είναι τραγική για οποιαδήποτε άλλη λύση εκτός και αν ο χρόνος ή το χρήμα δεν παίζουν ρόλο στις μετακινήσεις.

  Προσωπικά, αν ήξερα ότι τα πάρκιν του μετρού προσφέρουν ασφάλεια θα άφηνα το αυτοκίνητο ή μηχανάκι μου εκεί.

 8. Ασφάλεια μηδέν, ξερω τρεις περιπτώσεις που εκλεψαν γνωστων και φίλων αυτοκινητα απο το μετρο στην Δουκίσης Πλακεντιας. Εύκολο, παρακολουθούν οτι πας στο μετρο και μετα το βουτάνε ανετοι.

 9. Εννοείς ολόκληρο το αυτοκίνητο?!??!

 10. Α ναι! Είναι που είναι μικρά΄κλέβουν κι όλας! Πάρε καλό αμάξι και πήγαινε να το αφήσεις στην κύπρου (εθνική άμυνα). Προσευχήσου μετά…΄Οπως και στο ίδιο το πάρκινγκ κλέβουν… Μόνο Κατεχάκη είναι καλά γιατί μέχρι το μεσημέρι είναι φυλασσόμενο.. αλλά καθώς είναι μικρό δεν έχει θέσεις..

  Όσο για μηχανάκι…εγώ προτιμώ την κίνηση…

 11. Αγία Παρασκευή;;; Αχ, όταν πήγαινα Deree έπαιρνα Μετρό και στο Σταθμό Εθνική Άμυνα Β5 ή 407 για να ανέβω στην 9η Στάση Αγ. Παρασκευής… καλύτερα γιατί με αμάξι από Νέα Σμύρνη…μπά. Ούτε θέση για να παρκάρεις υπήρχε!

  Και λιγότερα νεύρα και απεξάρτηση από το αμαξάκι…

 12. Ναι, αλλά τι κάνεις με το μπούκωμα και τον χαμό μέσα στο λεωφορείο;

 13. Βασικά περίμενα το επόμενο, και ερχόντουσαν συχνά πυκνά είτε το Β5 είτε το 407. :) :)

  Απλά τους δρόμους να φτιάξουν και όλα καλά. :P

Top

Show Buttons
Hide Buttons