AthensBook 1.6 τώρα και με κινηματογράφο

by Stefanos Kofopoulos • On 19-05-2010 • AT 7:45 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

AthensBook 1.6

Το AthensBook 1.6 κυκλοφορεί στο iTunes της γειτονιάς και σε αυτή την έκδοση προσφέρει πληροφορίες και για cinema μαζί με ό,τι έχετε συνηθίσει ως τώρα. Σημεία ενδιαφέροντος όπως ATM, βενζινάδικα, φαρμακεία, μπαρ και εστιατόρια είναι μόλις ένα tap μακρυά και ένα ακόμα tap στην δεξιά πάνω γωνία ώστε να αλλάξει η ταξινόμηση με κριτήριο την τιμή και όχι την απόσταση κλπ. Η νέα έκδοση περιέχει και τα super market ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αθήνα.

Η έκδοση AthensBook 1.6 χαρακτηρίζεται από δύο πράγματα. Η ταχύτητα του app και του GPS έχει βελτιωθεί αισθητά εκτός και αν το iPhone αποφάσισε να τρέξει πιο γρήγορα την έκδοση 1.6 για κάποιο λόγο. Αυτό είναι το θετικό σημείο μαζί με την πληθωρικότητα της πληροφορίας που προσφέρει το AthensBook και συνοδεύεται από πολλές διαφημίσεις. Με ενοχλεί ιδιαίτερα, νιώθω ότι χάνω μεγάλο μέρος της οθόνης και άρα της πληροφορίας από το διαφημιστικό banner στο κάτω μέρος της οθόνης. Το AthensBook 1.6 δίνει την αίσθηση ότι είναι μπουκωμένο στην διαφημίσεις και όχι στο περιεχόμενο κάτι που όμως δεν είναι αλήθεια (βλέπε προσθήκη cinema, ΑΒ κλπ). Το placement του Dewar’s είναι τρομερό και έξυπνο αλλά τα υπόλοιπα banners καταστρέψουν το usability του app.

Ακολουθεί και το press release μαζί με ένα σωρό screenshot από το AthensBook 1.6 σε δράση σήμερα κάπου στον Πειραιά.

Το AthensBook, ο έξυπνος οδηγός πόλης για κινητά τηλέφωνα είναι πλέον ο καλύτερος τρόπος για να βρεις πληροφορίες και για το πρόγραμμα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας. Η νέα κατηγορία πληροφορίας ‘Dewar’s Cinema’ επιτρέπει στους χρήστες να δουν πληροφορίες, trailer, αίθουσες και ώρες προβολής για όλες τις ταινίες της ημέρας. Εκτός από το σινεμά, η έκδοση 1.6 του δημοφιλούς οδηγού ένσωματώνει πλούσια πληροφορία για τα μπαρ & club της πόλης καθώς και για τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος.

To AthensBook, των εταιριών Susuko Maka, LLC και Cosmical Technology, Ltd., παρέχει στους χρήστες του άμεση, ενημερωμένη και έξυπνη πληροφορία σχετική με την περιοχή που βρίσκονται (εστιατόρια, εφημερεύοντα φαρμακεία, βενζινάδικα με τιμές καυσίμων, δημ. υπηρεσίες, κίνηση στους δρόμους, κ.α.), αξιοποιώντας τις λειτουργίες εντοπισμού θέσης των σύγχρονων τηλεφώνων. Διατίθεται δωρεάν από το iTunes App Store της Apple και σήμερα είναι εγκατεστημένο σε περισσότερες από 60.000 συσκευές iPhone και iPod touch, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Το AthensBook, που έχει Χρυσό Χορηγό το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, χρησιμοποιεί την καινοτόμο πλατφόρμα διαφημίσεων Geo|Ads, η οποία επιτρέπει την παρουσίαση διαφημίσεων σχετικών με την εκάστοτε γεωγραφική θέση του χρήστη.

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

AthensBook 1.6

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φοβερό το app, free κιόλας. Αυτές οι ενοχλητικές διαφημίσεις υπάρχει τρόπος να αφαιρεθούν? Είτε με Jailbreak είτε χωρίς.

 2. Θες και free και χωρίς διαφημίσεις?
  Και οι προγραμματιστές μήπως να γίνουν κλέφτες? Γιατί και αυτοί κάπως πρέπει να ζήσουν.
  ΈΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

 3. χαχα… ο κλασικός Έλληνας όλα τζάμπα .. δίνει 600 ευώ για το κινιτό του αλλά δεν θέλει να πληρώσει 1-2 ευρώ για μια εφαρμογή και αν του βάλουν διαφημίσεις να βγάλουν κανα φράγκο διαμαρτύρετε:-)

  • Δεν έχω πρόβλημα με το banner ως διαφήμιση αλλά για τον χώρο που τρώει στην ήδη μικρή οθόνη του κινητού.

 4. χαχαχαχα
  Εεεε βρε παιδιά για τον χώρο που καλύπτει έλεγα. Δεν θα ενοχλούσε καθόλου αν κάλυπτε λιγότερο χώρο.

 5. πολύ έξυπνη η κίνηση του Γερμανού να μπει στο Athens Book μιας και το iphone έχει συνδεθεί στο μυαλό του κόσμου με τη Vodafone….marketing 1-0 :-)))

  • Σοβαρά, iPhone + Vodafone πάνε μαζί; Πρώτη φορά το ακούω αυτό!

   Όσο για τον Γερμανό, προτιμώ την λύση του Dewar’s και το integration με αυτό τον τρόπο

Top

Show Buttons
Hide Buttons