Αυτοκίνηση 2008 (157 φωτογραφίες)

by dkalo • On 10-11-2008 • AT 6:02 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Athens Renault Clio R27 Αυτοκίνηση 2008

Βρέθηκα στην έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2008” και θα προσπαθήσω ν αμεταφέρω το κλίμα, να κάνω μία μικρή αναφορά για ό,τι είδα, τι μου άρεσε και τι όχι. Επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ακολουθούν 157 φωτογραφίες.

Τι είδα

Τι δεν είδα

Athens Golf VI Αυτοκίνηση 2008

Τι μου άρεσε

 • Που οι πωλητές ήταν ενημερωμένοι και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.
 • Ο χώρος, ήταν αρκετά μεγάλος και το parking άπλετο.
 • Δεν είχε πολύ κόσμο, έτσι, μπορούσα να βγάλω φωτογραφίες χωρίς άγχος και να περιεργαστώ τα αυτοκίνητα όπως ήθελα.

Ford-Fiesta Αυτοκίνηση 2008

Τι δεν μου άρεσε

 • Πολλά αυτοκίνητα ήταν κλειδωμένα. Απαράδεκτο κατά την γνώμη μου. Όσοι πήγαμε στην έκθεση δεν πήγαμε ούτε να κλέψουμε ούτε να καταστρέψουμε τα αυτοκίνητα. Πήγαμε να δούμε και να θαυμάσουμε τα αυτοκίνητα.
 • Στο περίπτερο της Porsche δεν υπήρχε κανένας και δεν μπορούσες καν να πλησιάσεις τα αυτοκίνητα.
 • Που η Toyota, η Mitsubishi, η Honda και η Mazda δεν είχαν καμία εκπροσώπηση. Μπορεί η έκθεση να μην ήταν διεθνής αλλά είναι απαράδεκτη τέτοια απαξίωση προς το κοινό (δηλαδή τους πελάτες).
 • Τα άπειρα φυλλάδια που δίνανε διάφοροι εκθέτες αξεσουάρ αυτοκινήτων. Αν θέλω κάτι, θα έρθω να το πάρω, μην μου τα δίνετε “ετσιθελικά”.
 • Το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, τεράστιο μεν, άδειο δε. Ούτε κάποιος να ενημέρωνει για την οδική ασφάλεια, ούτε τίποτα.. Μόνο ένα γραφείο με κάτι φυλλάδια πάνω.. Απαράδεκτο.

Γρήγορα στις 157 φωτογραφίες από την Αυτοκίνηση 2008.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την PGA Hellas (επίσημος εισαγωγέας Renault στην Ελλάδα) για την πρόσκληση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ωραιο post…
  Eπεσες σε όλα μεσα!

 2. Με την νέα τεχνολογία των οικολογικών μοντέλων τι γίνετε;
  Διότι θυμάμαι πριν από 10 χρόνια που δείχνανε στην τηλεόραση τα αμάξια που κινόντουσαν με τον ήλιο και μας λέγανε θα έρθουν στην αγορά το 1999-2000. Εμείς μπαίνουμε στο 2009 αισίως(;) και πλασάρουνε αμάξια καταστροφής του περιβάλλοντος.
  Για να μην θυμήσω ότι οι ρύποι πρέπει να πέσουν στα 100 μικρογραμμάρια ανα χιλιόμετρο και μας διαφημίζουν αμάξια που ρίχνουν στην ατόσφαιρα μέχρι και 250!!!! μικρογραμμάρια (τα 4κίνητα).

 3. Christos, το ηλιακό αυτοκίνητο είναι πολύ μα πάρα πολύ μακρυά. Δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα. Αυτό που βλέπω είναι σταθμοί φόρτισης ηλεκτροκίνητων ή hybrid αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια

 4. Οι παρκαδόροι και οι υπεύθηνοι στην είσοδο πουθενά δεν υπηρχαν. Επικρατούσε ένα χάος από αγανακτησμένους επισκέπτες στο αχανές πάρκινγκ, οι οποίοι δεν ήεραν που να πάνε!

  Υβριδικά… Άγνωστη Λέξη

  Την μουσική επένδυση της έκθεσης την ξέχασαν εντελώς

  Γενικά έχεις δίκιο σε όλα

  κρίμα

Top

Show Buttons
Hide Buttons