Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: ΟΤΕSport 1, ΟΤΕ TV και VDSL ως 50Mbps δωρεάν για όλους

by Stefanos Kofopoulos • On 18-11-2013 • AT 3:10 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: ΟΤΕSport 1, ΟΤΕ TV και VDSL ως 50Mbps δωρεάν για όλους

Αν ταξιδεύετε από το Ελευθέριος Βενιζέλος ο OTE έχει ετοιμάζει έκπληξη και προσφέρει δωρεάν ΟΤΕSport 1, ΟΤΕ TV και VDSL ως 50Mbps σε όλους σε χώρο που ονομάζεται ΟΤΕ Sitting Area.

Free Internet με ταχυτητα OTE VDSL 50Mbps στο Ελευθεριος Βενιζελος

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του OTE, σε “ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναμονής, διασκέδασης και δωρεάν χρήσης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών δημιούργησε ο ΟΤΕ, σε κεντρικό σημείο στις αναχωρήσεις του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος. Σε ένα άνετο και ευχάριστο χώρο έκτασης 85 τμ, με σύγχρονη αισθητική, όλοι οι επιβάτες με οποιοδήποτε προορισμό στον κόσμο, αλλά και οι επισκέπτες του αερολιμένα Αθηνών έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν ελεύθερα στο Internet με ταχύτητες VDSL έως και 50Mbps, αξιοποιώντας ένα από έξι διαθέσιμα tablets, και να παρακολουθήσουν σε high definition το πρόγραμμα του ΟΤΕSport 1, του αθλητικού καναλιού του ΟΤΕ TV με αποκλειστικό περιεχόμενο από κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις”.

Εκτός από τηλεόραση και πολύ γρήγορο internet ο OTE προσφέρει και πρίζες για φόρτιση όλων των gadgets που μπορεί να κουβαλάει κάποιος μαζί τους, smartphones, laptops, tablets κλπ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Cool move. Και τώρα, λείπουν οι χαμηλότερες τιμές (ειδικά για VDSL) που σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές (και μη) χώρες είμαστε πολύύύύ ψηλά… :(

Top

Show Buttons
Hide Buttons